det kostar o festa när du trollar med sinnet.

har varit dåligt med bra bilder. men imorgon åker jag till stockholm för att fira nyår där.många anledningar varför. intalning att det kommer fler "nyårar". men när jag kommer hem därifrån. de vill säga på lördag. då lovar jag att ni ska få bilder. förhoppningsvis knäpper jag några fina där borta. ha en fin nyår.

everyone deserves to sparkle


hur ska de gå?

i ett stökigt rum med båda fötterna på bordet. jag har tagit båten över havet hit igen. för jag har en längtan som aldrig vill gå över.jag tror jag måste stanna här.tills jag återvänder hem.


jag förstår bara det som är vårt.


the day after.

idag har det varit en seg dag. jag har läst ut min håkan hellström bok jag fick igår. det är inte riktigt som när man är liten och får saker att leka med dagen efter. har inte fått något direkt att "leka med" haha. hur dumt de än låter. jag är nöjd med mina julklappar medans vissa grejer ska bytas. och imorgon ska jag åka och kolla på ett nytt objektiv med pappa. hoppashoppas på ett sigma 70-300 macro. nästa önskan i kameraväg blir nog en extrablixt eller något liknande.

julafton


när man mår som bäst

högsta volym på will young och casting crowns. då mår man så bra. tänk att det bara är 4 timmar kvar till julafton. har gjort sista rushen idag innan morgondagen. eller ja.hjälp pappa kanske man mer ska säga. så nu är jag laddad för jul. mina presenter är inslagna. alla ni där ute får en fin jul. för det tänker jag få.

om man hatar den man blivit och man föraktar den man var,då finns det ingen gud i världen som kan ge er något svar.


fear is nothing but a state of mind.


göteborg.

jag och nathalie startade jullovet hos amanda och göteborg.

time still exist

solen skulle just gå upp när vi kom till hennes hus
hon hade städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus
hon log och sa "det är väl rätt okej vi är nog alla ganska lika
det finns dom som tror på gud och dom som ägnar sig åt spel
alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"


the depth of life will dim my temptation to live for you.


friday i'm in love

det är förskroen jullov nu,vilket firas med partaj med mina fin fina vänner. ses i vimlet..haha. puss.

gör allt jag inte ska göra

mja, skulle satt mig och gjort klart en uppsats till no'n hade jag tänkt mig.men det avslutades i illustrator.resultatet ser du här nedanför. och ja. nybörjare.så noggranheten ligger inte på någon hög nivå. men jag är nöjd. godnatt

nu kan du få mig så lätt

har medialektion just nu.men har ändå hunnit rätt långt så sitter och kollar på håkan hellströmklipp från liseberg. och jag minns så väl när jag stod där längst fram vid stängslet och han sjöng "nu kan du få mig så lätt". jag har spelat in en video från den låten när det enda man hör är våra skrik och folk som gråter.haha.lite komsikt. men min poäng är att det va nog bannemig bästa kvällen i mitt liv om jag tänker efter. och ne.nu ska jag sörja henrik berggren och gänget lite. kram.

nu är det dags för lördagsmys

igårkväll åkte jag pulka med nathalie och grabbarna. efter det åkte vi hem till gurra och käkade pizza. nu ska jag byta om för att sen bege mig mot julia för lite lördagsmys med några. kram.

love.


santa claus is coming to town

det är nu man verkligen känner att de är jul.bästa årstiden och fyfan vad bra jag mår. kom nyss hem från julbak med ungdomskvällen.ni är bäst. möttes hemma av en glad familj. nu hade jag tänkt mig att ta en varm dusch. juste, öppnade min första julklapp idag också. får mig att längta ännu mer till julafton. ha en fin kväll.

kan dee-i love you


take me to a higher planet

om jag kunde skulle jag kidnappa kate nash och tvinga henne sjunga för mig hela tiden.  
jag vet inte hur jag ska beskriva min dag. så jag hoppar över de. det är fint ute,jag trivs med vintern. snart julafton och nyår. så ska gå ner till mamma nu och fråga ifall vi kan beställa hem en fin spetsklänning jag har hittat. om hon går med på det så blir jag nog på bättre humör än vad jag är nu. har längtat för mycket tillbaka när man var liten och de flesta dagarna gick åt att leka ute i snön. vill att varje dag i skolan ska vara så. hur mysigt? 
åh,jag får ångest nu för jag inte har gjort de jag skulle.fan.

update: klänning fans inte kvar längre,så jag blev knappast gladare.watch out for angry linnea

if nothing goes right,go left.


nu kilar jag iväg för att servera bröllop med tjejerna.


bästa som finns att komma hem och se att mamma har städat rummet.


så jävla snyggt


himlen luktar plast


RSS 2.0