"orsaken är ner, upp och upp är ner"


fri en vecka

höstlov,beskrivs med ett ord. underbart. jag skriver inte något om gårdagen mer än en bra början. 



ett år äldre

woho..typ. märker ingen skillnad. men jag har haft en bra födelsedag,fira betydligt mer på fredag och lördag. men jag slapp städa mitt rum och plugga. underbart! kan nämna några saker jag fick imorse
-snowboard
-kavaj
-skjorta
-myströja
-värmeskydd,inpackning,duschtvål
-cupcakes bakskum
-tusen gånger starkare
-halsband
-underkläder
-pengar
-lars winnerbäcket "box",alla hans låttexter,fotografier,skivor,lp skivor
nu har jag säker glömt något,men då fick ni veta de mesta!:)


egentligen borde jag..

käka frukost, men jag offrar min frukost för min blogg idag, inte ofta de inte! ska strax sticka iväg till skolan på studiepass, tyskaprov sista lektionen. plugga konstant hela dagen igår ,om man räknar in lite fb pauser. men, efter skolan ska jag på modellövning, för sista helgen på höstlovet smäller de! puss

tappa hjärtat i knät


i wanted you to fight for me

I couldn’t breathe when we first met and now you’re gone, so I’ll hold my breath.
I’ll wait each day until you’re back, so I can fill my lungs again.


varje gång du möter min blick

bilderna gör sig inte rättvisa, tråkiga bilder. men det nya linnet på bilderna iallafall.. jag har "gjort en söndag" idag,vilket innebär plugg hela dagen lång.gick ut lite i det deprimerande vädret också. 


ungefär så här..

bestämde mig för att åka till amanda och emelie i götet idag. fick med mig ett linne från monki,kan lägga upp bild imorgon på de. men nu ska jag sova. ha det


fina malin

jag,cecilia,malin var ute och fotade på en estet lektion för några veckor sen, och jag fastna för några bilder på malin.

oktober och snö?

Men jag klagar inte, älskar snö och allt vad de innebär. Igår va jag på ungdomskväll och det blev en hel del snack om idre,så nu längtar jag så mycket så jag sprängs.Vi har bestämt oss för att göra detta idre året till det bästa, och så kommer de säkert bli också! Hoppas ni har koll på vad som händer inom mindre än en vecka ;)



tack för du visade mig vad kärlek är


en söndagskväll


been there,done that

något måste jag ju göra,så jag mamma&pappa åkte till skövde.. där jag pekade ut lite grejer jag önskar mig. (ni ska se min önskelista,den är fan inte att leka med.haha) mamma när hon såg den "öhm,oj,ah..vad bra..att du vill ha så mycket..eller ja,då har vi en julönskelista också, he-he" trust me, hon fick mördarblicken! 

ingen som vill komma och packa?

för det är nog något bland det värsta som finns, antingen tar man med sig hela garderoben eller alltför lite. Jag ska skriva historia,jag ska nämligen lyckas att få mig med rätt kläder en gång för alla. Men först av allt måste jag orka ta mig upp från sängen,träningsvärk i hela kroppen. Kollar klart på kungarna av tylösand också,klart sämsta programmet men tidsfördrift.

Invisible scars take forever to heal


ett par skor rikare

Att få in en tre timmars lektion är inget man vill. Men såklart att vi skulle få de. Jag som brukar åka hem efter matten för att ta en powernap innan tyskan. Inget jag kunde göra idag..utan fick kämpa med min hotell-logga. Och sen på fem minuter skynda mig till norra. Usch&fy. Efter de åkte jag fram till stan med mamma för att köpa ett par nya skor, mina hade nämligen gått sönder.Och jag behövde akut nya skor för att gå runt i converse var inte speciellt varmt. Kommer en bild inom sin tid på dom! Nej,nu ska jag fortsätta med mitt mattepluggande. Kanske ta tag i hotell-loggan ch göra klart den innan helgen, för drar till en "håla" i skara på fredag-söndag och upplever en sjukt rolig grej ännu en gång ;)

The best feeling in the world
is showing someone who’s hurt you in the past that you can truly be happy without them, that you can look at them in the eye and say “look at me now” while smiling and having a good time without feeling their touch or having them in your life. It’s showing them that they never did anything to hurt you and that you’re still strong despite everything that they’ve done.

The best revenge in the world is letting someone know that you can live and be happy without them.



För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.


Tidig lördagkväll

Min ikväll har spenderats med familjen och en oändlig låtlista. Även fast jag själv är en sånn person som vill hitta på något fredag och lördagkvällar så får de duga med en ganska galen kväll igår. Började kvällen hos linda med dom gamla tjejerna från förra klassen och slutade med en repad hand,fastna i en fontän,ont i fötterna,rivit ner en hylla på kaj,kört in cykelhjulet i en fot,tvivlat på nära,velat att natten aldrig skulle ta slut,fortsatt festa när jag skulle åka hem,tänkt på hur bra mina kompisar är,lyssnat på samma video 30 gånger,vart irriterad och velat slå ner någon,saknat,somnat med ett leende på läpparna. Ungefär så såg min kväll ut.Men nu går jag och lägger mig för att bege mig mot götet tidigt imorn!

bildbomb


allting kraschar samman

Just nu känns som allting annat förutom jag är mittpunkten i mitt liv, en dag kvar innan helg.. det klara jag nog! Analysen är klar, musikcollaget är snart klar. Jag har hunnit umgåtts med mina vänner plus kollat på en film. Men nu ska jag snart duscha för att orka morgondagen.



nyvaken

Sitter i sängen och väntar på bättre tider..Nä,haha skoja. Fyller ju år om 23 dagar så! Nu kan jag säga att det inte är långt kvar till min födelsedag,när de va typ april sa jag "åååh snart fyller jag år" och alla bara "nej,as långt kvar". Glädjedödare,men nu kan jag verkligen säga snart. Idag är de skolan som vanligt,sen skulle jag nog ta en fika med emma för att snacka lite. 


de lilla extra

when you smile,the whole world stops and stares for awhile.


sov lite för länge

för när jag vaknar säger amanda till mig att mamma&pappa är inne på akuten. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för tidsfördrift..plugga matte? Ah,det får de nog bli. Men nu ska jag iallafall gå ner och göra varm saft till mig och samuel,puss!

Måste ha grejer.

Eftersom jag fyller år om 25 dagar så tänkte jag att de va dags att göra en önskelista. Det fick bli en önskelista på måste-ha-grejer, och en annan där det va bara-vill-ha-grejer. Ni fattar va? Iallafall så tänkte jag att jag kan lägga upp måste-ha-grejer listan här så ni får se. Måste bara säga att när jag letade runt på snowboardbyxor så blev jag helt galet taggad på idre,mysigt folk,galna nätter och ett par skidor+offpist!



Låt helgen aldrig ta slut

Sitter på rummet med varsin macbook på rummet med nathalie och lyssnar på calcutta(?) haha. Igår skulle vi hem till robin där folk var,men han släppte inte in oss. Så det blev inget mer den kvällen, en snabbis på kaj också iofs. Skulle egentligen till överby med nathalie idag men det blev inte så,så vi drog fram till stan och fick med mig ett halsband och en kavaj.Men enough, nu ska jag och nathalie fortsätta lana på facebook!


det finns inga ord.



RSS 2.0