lite förkylning på dé

medveten om att jag ser ut som en häst
vill dock inte att mina charmiga påsar under ögonen ska synas
hähä
jag hostar,snorar och nyser och resultatet att sova brevid en brud med halsfluss i tre nätter inte resulterade speciellt bra. MEN i'm moving foward och känner mig redan på bättringsväg
jag har nyss gjort sjukaste godaste soppan, älskar när jag anstränger mig och faktiskt lagar mat istället för bananer 
vet dock att man inte lagar bananer
jaja
jag packade upp väskan och börjar packa om på nytt
åker imorn natt, och är borta ännu längre än jag trodde
weeeehiiooo
ska fixa bra musik och feting böcker och springa sju på morgonen och sen svalka mig i poolen
omg
längtar

nu. ska jag läsa en bok och ikväll ska jag kolla på into the wild bara för den är så maddafakkingh bra att jag smäller av. 
kram

puss

hejdo

hults-fred.

Hur magiskt,galet och beskrivelsen om hur the xx och m83 var inte räcker till. Efter dansat i lerpölar,haft sömnlösa nätter,duschat fem på morgonen,lärt känna nya och en hel novell till så uppskattas det minst lika mycket att få duscha av sig all smuts och lägga sig i sängen.

"De öppnar med nya, förkrossande vackra Devotion. Romy sjunger om kärlek. Hon sjunger alltid om kärlek. Bredvid står Oliver och spelar den tystaste av basgångar. Jamie står längre bak, knappt synlig, och ger musiken andetag. The xx gör musik om kärlek och det finns knappt någon som gör det lika naturligt som dem; duon som för en sjungande dialog som låter nära, nära, och den osynlige människan bakom som producerar repeterande hjärtslag till de korta samtalen. Det är så intimt att det blir fullkomligt orimligt att tänka sig The xx använda sig av något annat än minimalism för att nå ut. Tusentals som kollektivt får en inblick genom sovrumsfönstret."



fred ut.

I love you so much, it's retarded.

hur makalöst det än förblir att tjata om samma sak i tre månader förblir en gåta för mig, men om två dagar går jag på sommarlov och det har aldrig någonsin förut känts så uppskattat. jag tar lov från allt man någonsin kan tänka sig ta lov ifrån som innebär vardagssysslor. Så som ni vet är jag inte närvarande vid lidköping stad denna vecka och sen beger jag mig mot varmare breddgrader med mor och far i nästan två veckor. hur bra kan det bli. vet int hur uppdateringen kommer vara.håll utkik! eller gå in här,mycke finare grejer beastiehearts (inte reklam nejdå)

"There's this part of Judaism that I like. Tikun Olam. It said that the world is broken into pieces and everyone has to find them and put them back together.
Maybe we don't have to find it. Maybe we are the pieces"

zooma en zombie

fyra dagar kvar och jag smäller av


jag har känslor utan uppehåll

Jag kan sitta själv i parken,tills solen har ändrat färgen i mitt hår,jag kan offra allt jag har för ingenting.


så får de va'

Tjaena! har så fullt upp jag knappt har över någon tid till sånt här skojs. Men nu får jag väl lov att säga att jag är nästan klar med allting och mitt liv känns complete. Om bara några ytterst få dagar drar vi till hultsfred och jag känner lyckoruset genom hela kroppen. Men! innan dess, lite fest och utklädnad till white trash och vinna lite öl ping pong med mina kvinnor. Och kors i taket nu har vi bokat biljetter till afrika. Fattarni nu hur jag rusar igenom allting och denna grejen blir lite utanför och prio ett är väll ändå min tumblr (beastiehearts.tumblr.com) där det bara flockar in tittare. om ni känner att ni vill stalka mitt liv lite ännu mer, gå in på min tumblr för gods skull! Iofs bara bilder o lite citat men hej dundrans va kul va?!?! kände att detta blev ett låg intelligent inlägg men är svinextas
fred ut

RSS 2.0