old lady

While walking i heard an old lady say 
"I've been in love with the same man for almost 50 years"
I was touched but then she said, "I wish he knew"

against all odds

höm, jag har egentligen inget vettigt att skriva så i slutändan så kommer detta inlägget typ handla om mina händer eller nått liknande.. påtal om händer så är mina jätte konstiga, dom kan bli hungriga,skratta och en hel del grejer till. är de normalt? eller de bara inbillning? fortsättning följer.. ne,haha. överstyr lite där. GAH, NU KOM JAG PÅ ATT ENSAM MAMMA INTERVJUEN HAR KOMMIT UPP. åh helt beroende av de programet, sitter och räknar ner varje söndag och öppnar champangenflaskan exakt vid åttaslaget. om de ändå vore så.. champangen va väll till att ljuga. förresten,på tal om ingenting ..ingen som vet ifall 'ensam mamma box' finns att köpa? okej,lite så man skrattar åt mig nu. men fan, så jävla bra är de.punkt slut. 


håkan hellström

ligger i sängen och kollar på live klipp från håkan, kan man få så många rysningar på samma gång?

re:stacks


fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion. vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop.



tåg av längtan


snökaos

vart hos mitt andra hem idag,tandläkarn.. till min ära fick jag ett gummiband draget från ena framtanden till baktanden. det är då man inte vet ifall man ska skratta eller gråta. när hon sa "du ska gummibandet sittandes där på kvällen ochochoch DAGEN" . då va det nästan en tår som föll ner.haha 
men nu tänkte jag inte berätta mer om mitt tandläkarbesök. mysigt att sitta inne och titta ut på kaoset, ute får man köldskador.typ

en glasbit i en vattenpöl som frös.


när mitt hjärta slutar slå, då ska jag börja leva.


något som aldrig helt försvann.

men bara om min älskade väntar
om jag hör hans hjärta sakta slå...
bara om han låg här tätt intill mig

kan jag bli den jag var igår

11:57

mår man inte som bäst när man vaknar upp till detta? takfönstret i mitt rum är så gott som packat av snö. studiedag, så jag ska sätta igång med lite pluggande för att sen åka och köpa lite julklappar med mamma. 


förälskad

rubriken somsagt. beslutsångest också för den delen..så frågan är ju vilka av dem som är snyggaste? just nu lutar de åt de bruna.



med lars winnerbäck boken i ena handen


räcker ett förlåt?

förlåt,förlåt och förlåt för min superkassa updatering. men jag har inte tid att fota på dagarna. och om jag har de har de vart dålig insperation på sistonde. fredag idag och jag drar mig utåt för att äta med härligt folk. imorgon lovar jag på bilder.

han lever på impuls via fjärrkontroll

jag vet,jag har funderat..varför va den högsta önskan när man va liten att bli stor? 
jag har gjort de jag ska, och de räckte inte..men för mig räckte de. tillräckligt. jag glömde bort att andas. men. i en värld av idioter. står du längst fram. glöm inte de
kent

min gårdag i ord

började med att sätta oss på bussen klockan ett mot falköping. först fick vi höra på en föreläsning om drogmissbruk/behandlingshem. sen gick vi en bit för att kolla på filmen 'din jävla idiot'. urkass enligt mig. men dom fick fram meningen iallafall. sen skulle vi tillbaks till stället där föreläsningen va. och jag säger bara tack att jag har växt upp och inte är 14 år längre.. 


du är knark

jag är svag för dig, för du gör mig stark.du är bra för mig, ändå förstör jag allt.du har sönder mig, fast du gör mig hel.det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel.jag är slav för dig, jag gör vad som helst.allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns.jag har tappat greppet, vet inte in å ut.vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt.jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig.vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen.å jag gör allt för att behålla förståndet.men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången.

för en sekund vill jag känna att universum ska krossa mig,att mitt hjärta inte ska explodera.



gårdagens sminkning

sminket är utkletat. eftersom jag tog bilden när jag kom hem.uppenbart. det va bra igår, dock blåmärken överallt.haha. även fast allt inte riktigt blev som planerat. så blev de lyckat. 

peter pan-part 1

mja, sitter här med täcket över huvudet så jag knappt ser skärmen. meningen var egentligen att jag skulle tittat på i rymden finns inga känslor. men kvalitén var inget att hurra över. så kollar på peter pan klipp. världens bästa film. måste be min syster att ta med den hem nästa gång hon kommer. 


don't you wanna be?


sista dagen

innan skolan börjar, har ännu hunnit att göra .. ingenting. eller jo,krattat löv. vi har universums största trägård så det behövdes. nu ska jag gå ut och gå en sväng. sen när jag kommer tillbaka ska jag skriva om mitt collage om synthpop.

gårdagen firades ett födelsedagsbarnet julia,spel,skratt,mat. ytterst trevligt! och längtar redan till fredag, de tänker bli super.

never say goodbye,because saying goodbye, means going away,and going away means forgetting..


gamla teckningar blandat med nya


every time my heart beat faster

for a single moment ,i want to feel
the universe ,isn't about to crush
and my heart ,isn't about to explode.
I would kiss you,and tell you i love you 
and ask you
please don't go.

nathan kom till mig igår då vi skulle till jacob och kolla på film, det blev sex and the city. inte så jätte populärt för jacob. och idag har vi varit hos julia och sytt förkläden till ett bröllop vi ska servera. imorgon ska jag ner till götet och hälsa på amanda med familjen. kan inte få nog av den tjejen.

man måste dö några gånger innan man kan leva


breakeven


RSS 2.0