the boys are back in town.


på nätterna lever jag med dig.

dränkt av lyckopiller. 

lyssna
goldfield

jag vill ha allting.

jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv.

fotografier.


alla sömnlösa nätter.

jag ska dansa fastän hjärtat brister 
det går sönder i takt med basen i marken
det går sönder i takt med värkande huvud.

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

september.

det är väll nu man ska försöka vända på dygnet. med tanke på att det bara blir senare för mig varje dag skolan närmar sig. vet jag inte hur jag kommer lyckas. har trots allt några dagar kvar att försöka. natten är den bästa tiden på dygnet. så är det. 
igår spelade september,hm. tycker inte om hennes musik. men hyffsat bra var det allt. men stack hem till ehnen istället och lagade tacos klockan tio på kvällen. snackade,drog igång en film efter ett tag.

elin tipsade mig om en billig sida där man kunde få sina bilder utskrivna och hemskickade. vips två dagar senare hade jag 35 kort liggandes på mitt skrivbord. för endast 29 ynka kronor. hur värt som helst. började lite igår med att sätta upp dom fotoväggen. men har en hel del kvar idag som jag ska sätta upp. kan ju lägga upp en bild senare på hur det blev.

if only your bed could cry.

i said oh my lord why am i not strong?
like the wheel that keeps travelers traveling on.
please let the kindness of forgetting set me free.



i'm a dreamer,and i dream my life away.

somnade någon gång vid femtiden imorse. nu ska jag ta och göra lite käk för att sen gå en promenad. känns som jag inte har varit hemma på evigheter. riktigt hemma. veta att jag ska stanna hemma. vill sätta fötterna på andra ställen men verkligheten kommer ikapp. och konstigt nog känns det bra. för jag vill ha september och resa. vill ha november. vill ha mössa och stickat. vill ha höstmusik och mysiga spelningar.
The Tallest Man On Earth – The Dreamer
swim for the music that saves you,when you're not so sure you'll will survive.

knytnävslag i magen.

det är okej sakna ihjäl sig.

autumn

sitter lite mobbad på rummet med överkastet omvirad runt mig. ska aldrig glömma stänga takfönstret igen. tänkte måla. har känt mig oinspererad de senaste. förresten. är de höst nu? ifall de är de är jag lycklig.


del 2.


way out west.

kan inte ens beskrivas med några enstaka ord. explosion in the sky fångade hela kroppen. tiesto skapade världens största disco. prince uttalade sig bäst om det efter,'det var mer än fantastiskt'. kanye west fick mig att leta efter luft ,strålkastarna lyste upp den kolsvarta himlen. the tallest man on earth var perfekt. noah and the whale kan beskrivas med mysfaktor. alla var så jäkla bra på sitt egna lilla sätt. finns så många mer att skriva om men jag avslutar här. 

"aldrig någonsin tidigare har det twittrats så mycket om en svensk musikfestival. sedan den 11:e augusti så har det gjorts över 10 000 tweets och det har skrivits över 135 000 ord. och det är inte slut än"

”till alla medborgare som anser att monarkin bör avskaffas: i går visade världens minsta gigant vem som regerar på riktigt. prince for president! att kanye west dyker upp på scenen - så dags fylld med dansande tjejer som vakterna plockat upp på Prince order - och lägger en rap i "i would die for you" någon gång kring midnatt känns bara logiskt. det är bara en sån kväll. helt magisk. en obetalbar klassiker”

(lägger upp fler bilder i ett annat inlägg)

mina ögon för blöta.

dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer.
du ska måla din egen färg
och på din himmel ska det skrivas att du kan,
och det ska eka över skog och berg
att sanningen ljuger och att drömmen är sann.

take me back to the night i felt alive.

when my blood runs warm with an old red wine,i missed the life that i left behind.
and when i hear the sound of the blackbird's cry,i know I left in the nick of time.
well this road i'm on is gonna turn to sand,and leave me lost in a far off land.
so let me ride the wind 'til i don't look back,forget the life that i almost had.
let me live again,the longer i run the less that i find.
breaking my heart to keep singing these rhymes,i'm losing again.
tell my brother please not to look for me,i ain't the girl that i used to be
but if my savior comes could you let him know,i've gone away for to save my soul.


hooney i'm home.

jag är hemma. jag har sovit som en gud inatt. jag har lyckats åka på solsting och förkyldning i veckan. men allt där imellan har varit bra.väldigt bra. suttit på ett fik i skövde mestadels av dagen och druckit kopp efter kopp kaffé. sen drog jag iväg för att hänga med några saknade människor. alltid lika kul. nu är klockan alldeles försent för mig så krypa ner i sängen är ingen tveksamthet. godnatt.

Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp.

"det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika 
det finns dom som tror på gud, och dom som ägnar sig åt spel 
alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel" 
det var schyst att dricka te och höra fröken svår predika.

gotland.

kan ju skriva ett lite småtråkigt inlägg innan vi beger oss imorgon! igår vad det skönaste dagen på länge. låg och sov på klipporna med josefin och emma. kom hem till gäster, drack goda drinkar och lyssna på bra musik. satt ute ända in till natten. har nyss druckit kaffe med mormor&morfar. packat klart allting. ska bli soligt hela veckan,så underbart. åh. det tänker bli så bra. kan knappt vänta. nu ska jag snart iväg och bada,men innan dess kolla vad det finns för spelningar att erbjuda till veckan. sjutton timmar kvar till gotland,sjutton timmar kvar tills vi lämnar lidköping. ses om en vecka!! kram.

RSS 2.0