running to the edge of the world.

hoppas ni överlever värmen. nu kan jag springa runt i sommarklänningar sena kvällar. känns som jag mår så jävla bra för tillfället,här trivs jag. hoppas de stannar.snart,är jag ledig. då ska jag fotografera ihjäl mig. en miljard fina bilder ska de bli. ska även ligga uppe hela natten och hitta låtar som man kan jämnföra med perfektion. åh vad jag har saknat de. 


jag lever natt och dag.

vad är det som gör att man säger saker, man säger saker man inte förstår
där vi gick på berg som högar av löv med långa jackor och längre hår
och vad är det som gör att man glömmer saker
man glömmer att man trivs med livet ibland
när vi flydde från sanning, tid och besvär
för att ta måsten i andra hand.
allt som vi sa då,tänk att man kunde säga så
nu har jag gått den vägen igen,men det var inte samma sak, saknar någon
jag önskar att det vore nån annan
jag anar vem
men jag vet inte än.

dagarna flyger iväg.

oj.uppdateringen är inget vidare. men jag njuter av sommarlovet på helgerna och försöker överleva jobbet vardagarna. firat midsommar i stugan med släkten,festlighet på kvällen som avslutades med hemkomst 5 på morgonen. några timmars sömn innan vi begav oss mot kusten. nu vet ni lite vart jag har hållt hus senaste. jag ska försöka att slänga in lite inlägg då och då. det lovar jag.

i min säng ska jag stanna.

jobbat färdigt för veckan. imorgon får jag äntligen sova ut. amen!

förstår bara det som är vårt.

jag vill ha dig brevid mig,det känns så tungt. 


tack kaffét.

kan möjligtvis haft den tråkigaste dagen på länge. känns inte ens värt pengarna. åh meningslöst. fått förlängda tider också. jag har inte heller berättat,men jag har fått ett nytt jobb. vilket innebär att ligga i rabatter 6 timmar och vissa dagar längre. det är fan inte bara att bita ihop. och jag som inte ens tror på mirakel hoppas på ett nu.

what if i can't be all that you need me to be?

Och månen här är den vackraste som jag vet 
Man kan leva ett liv här i hemlighet.




when your mind's made up.

här kommer några bilder jag inte orkat fixat med förns nu. har fortfarande svårt att föreställa mig att det är sommarlov. börjar jobba imorgon. lite halv depp för jag missar flogging mollys spelning. what to do. hoppas på en schyrre chef som låter mig sluta tidigare redan andra dagen. nä. tror nog inte ens att jag vågar fråga. men jag har så mycket annat att se framimot. hänga med mina fina vänner överdrivet mycket. massa gitarrspelande. låta spontan ideerna överflöda. tror detta kommer bli hur grymt som helst.

jag blundade för det .

här blev jag den jag är,här kommer jag förbli 
här har jag längtat bort ,här har jag känt mig fri 
här har jag blickat framåt ,men ofta tittat ner 
jag är nog inte det du drömmer om ,men jag är det du ser.

sysselsättning i timmar.


dagen innan sommarlovet.

sitter och lyssnar på city and colours nya album Little hell. hade tänkt mig att inviga mitt nya skissblock och akvarell färger inatt. ska göra lite fint i rummet också. underviker alltid det på något sett, försöker sova någon annanstans för att slippa. men ikväll ska jag. allt där imellan ska jag skriva ner synpunkter på en ansökningsplanket varför jag vill åka till afrika i tre veckor. hoppas att jag får en plats. annars. avslutning imorgon, äta med pappa och samuel. festligheter mot kvällen. har nog inget mer på hjärtat nu.

drink, thats all you can.


att jag kunde ge dig nånting lika stort.

allt som är och allt som varit.allt vi tänkt och allt vi drömt om
alla våra högtflygande planer.dom sprack på små detaljer som man glömt.

bevisa ingenting för mig.

jag vill bara veta att du finns kvar imorgon.

det finns inget att förstå.

who the hell was i?


crossing the rubicon.

kan ju säga att jag inte är vid det piggaste lagret. efter spenderat timmar med människor och en tripp till trollhättan känner jag hur utmattad kroppen är. ett desperat försök att påbörja min fotovägg slutade med att alla kort ramlade ner en efter en. nu ska jag ta en lång och varm dusch. sen spika fast mina kort ifall det är de som krävs. kram.


we're gonna save the world tonight.



bon iver

snart. sitter jag med en bon iver biljett i handen. fyfan vad glad jag är.




jag vet inte varför jag är rädd.har varit här förut.

i flera timmar har vi bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat.
druckit ett vin och skålat.i flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet.

see you soon.

hade tänkt mig att sitta uppe hela natten lång och skriva ut bilder som skulle fylla min vägg. men skrivaren verkar inte vilja fungerar. får lyssna på musik och måla,var ett tag sen nu. natten är den bästa tiden på dygnet,så är det bara. 
men just nu. saknar jag att vandra runt i götet. alldeles för mycket. även fast jag har spenderat dom senaste helgerna där. vill jag sitta på innegården i flera timmar. bara sitta där. måste höra med mina göteborgpartnes ifall dom vill åka dit snarast.  


johnossi och göteborg.

jag har klippt mig. en rejäl bit gick bort,behövligt. men förvånadsvärt nöjd ändå. 
sitter i köket och dricker kaffé för att få upp energin. jag hade hoppats på att jag skulle trotsa min trötthet och lyssna på johnossi ikväll. men jag har ingen ork till detta. hatar mig själv lite smått nu. men eftersom bob hund och flogging molly kommer inom snar framtid så överlever jag.de lär bli fett!


tupac.


jag håller mina löften precis som du.


västkusten.

igår hängde jag i götet. idag på västkusten. några bilder från dagen;


the future for me is already a thing of the past.

I don't think the human mind can comprehend the past and the future. They are both just illusions that can manipulate you into thinking theres some kind of change.
Bob Dylan

RSS 2.0