""

It hurts to let go. Sometimes it seems the harder you try to hold on to something or someone the more it wants to get away. You feel like some kind of criminal for having felt, for having wanted. For having wanted to be wanted. It confuses you, because you think that your feelings were wrong and it makes you feel so small because it’s so hard to keep it inside when you let it out and it doesn’t come back. You’re left so alone that you can’t explain. Damn, there’s nothing like that, is there? I’ve been there and you have too. You’re nodding your head.
Henry Rollins

lyckades knäppa endast fyra små foton från lördagkväll



fakta

vilken underbar kväll


vilket öde

hoppas innerligt att de är finemang me er. Ja har satt upp lite nya bilder på min fotovägg och nåja den blir bara finare för varje dag som passerar, jag har hittat en äckligt bra låt så jag sitter och ler fånigt hela tiden o är bara tacksam att ingen människa kan se mitt ansiktsuttryck. Checkar almanackan varje dag och räknar ner dagarna, blir lika chockad varje gång. insett hur tiny litet hjärta vissa människor har. jajaJaa! som ni inte visstet. 
känn er ärade att jag länkar låten för jag har alltid velat ha allt bra för mig själv: Florence + The Machine – No Light, No Light - MTV Unplugged, 2012
<3
gotta go
fred ut


hur klarar man sig själv ens

Det är så dags att inse nu att jag saknar mitt slitna mörka blonda hår. Men jag menar nog ändå att det finns värre saker att oroa sig för.  För jag inser att jag är stenpank förtillfället och kan inte annat än längta tills min årslön rullar in. Att jag funderar på att boka en till festivalbiljett på bästa möjliga sätt!  ...eller kanske köpa en sådan iphone som man tydligen ska ha, nja. Det får nog bli en annan investering någon annan gång i livet.
Det ska egentligen vara mörkt ute nu men det är så grönt och jordgloben speglar sig mot mitt fönster så man nästan kan säga att jag tittar ut över afrika,och min superman på skrivbordet ramlade även fast den är en hjälte och inte borde göra sådant. Jag kan knappt tro det själv att när det ändrar mot ljusare och varmare årstid är det så man inte känner igen sig själv för åh vad man vill göra det och det. så som man inte kan minnas att man velat de senaste sex månaderna. Fan. Att det ska spela så stor roll.


'jag läste dina tankar och vi sa med samma mun,låt oss alltid va tillsammans och leva kvar i detta rum hålla kvar i denna stund'
hur kan något betyda och känns och vara så jävla fint och alltdär på samma gång så det nästan gör ont.


fred

...

justin vernon i'm not in love with you, i'll would just die for you.

haha jag har så jävla få läsare kvar <3
lagat ris,örtsås och quornfiléer. mmmmh
och bilderna
älskar dom
speciellt den sista
så gosig


man ba här har vi dagens outfit jao

håll byxorna på i någon månad till. #nerfrysen#

japp

När man vaknar och allt känns precis som det ska så vet man att det kommer bli en bra oavsett vad, jag har tagit det lungt och jag har sprungit och jag har sovit i solen och ikväll ska jag ut till sommarstugan och bara umgås och sitta ute och kolla på solnedgången . och dem dagarna jag tänker tillbaka på bon iver och kände de där känslan jag aldrig någonsin har känt i mitt liv eller på en spelning känner jag att allt är möjligt. finaste kvällen och jag tror inte det finns något som kommer överträffa detta även om jag lever i hundratre år. Det där va fan ett mirakel.  och man kan inte fråga mig hur det var för orden kan inte beskriva. så många gånger jag tjatar och beskriver om detta kan jag nog aldrig aldrig få nog. 
fred.

..

"I ASKED BON IVER TO DESCRIBE A PERFECT DAY. ‘WE SPEND THE MORNING PICKING WILDFLOWERS IN THE FIELD NEAR THE ONE-ROOM SCHOOLHOUSE.  WHEN THE SUN IS HIGH, WE FIND A SHADE TREE, SPREAD OUT OUR NAVAJO BLANKET, AND SHARE A SALAD OF ORGANIC ARUGULA AND SOME ROSEMARY BREAD I BAKED.  YOU WEAR A PICTURE HAT AND A LINEN ROMPER.  I BRING MY BANJO AND PLAY ALL YOUR FAVORITE WOODY GUTHRIE SONGS.  IN THE EVENING, WE SMOKE HAND-ROLLED CIGARETTES AND DRINK WHISKEY FROM A JAM JAR.  WHEN THE WHISKEY’S GONE AND WE’VE SMOKED OUR LAST CIGARETTE, WE MAKE LOVE ON THE BACK PORCH WITH ONLY THE LIGHT OF THE FIREFLIES TO SEE EACH OTHER BY."




word.

ja

önskad thåström melodi som skär i varenda del.

Och vad skönt det vore ibland om man hade dagar då man gjorde ingenting och det kändes bra och utan en massa ångest. vi har druckit öl och suttit ute med filtar och vi har snackat och undrat hur fan man ska göra. Men egentligen tillhör det en annan historia. längtar mer till italien för dagarna som passerar och jag skulle kunna räkna upp tusen saker till jag längtar till men jag tror det blir överkurs. jag kan knappt fatta det själv att det är mitt sista sommarlov. så jävla fantastiskt. Tror nog att jag aldrig haft en sånn här händelserik tid. jag tror ändå att sjutton äger även fast jag skulle döda för arton.  nu har jag bara lust att slänga upp en massa random bilder för er.
fred.
Stephen Fretwell – Emily


här hoppar man från en sak till en annan.

Jag har blivit kritvit i huvudet och undrat ifall man kan dö av värmeslag och jag har varit på picknickar och tagit vara på vädret till fullo. Det finns så mycket annat jag vill berätta för er inom detalj, hur man kan skratta och känna gränslösa lycka och dansa och undra hur bra man kan ha det på samma gång.

hur mycket man än vill skylla på samhället så inser fan inte människor att vi är samhället och världen vaknar upp när man ser femtonåringar ritar hakkors på gatorna och inte har en jävla aning vad betydelsen innebär och ja, då undrar man ju vart moralen bland föräldrarna är. Saknad av hjärna och hjärta och jag blir inte annat än mördrädd.

mouthful of diamonds.


RSS 2.0