lovar dig en vacker dag,en dag då allting blir bra.


tidsuppfattningar

en liten smålycklig bild innan jag begav mig mot skolan. torsdagar. den ända dagen jag kommer i tid och slipper stressa ihjäl mig på morgonen. jag borde ju lida av svåra tidsuppfattningar eller något.

the little symbols of your devotion.

i was lying in my bed last night.staring at a ceiling full of stars 
when it suddenly hit me.i just have to let you know how i feel
we live together in a photograph of time.i look into your eyes 
and the seas open up to me.i feel your burning eyes burning holes 
straight through my heart.
Antony & The Johnsons – Fistful Of Love

jag ger dig min morgon.

vakna med solstrålarna i ansiktet och wish you were here från the sounds nya album. upptäckte att det stod så fint 'jag tycker om dig' på min handled. 


you might think you know me, but it's all just a face.

when something's right, then something is worth to die for 
when i feel that something is wrong, then something is worth to fight for

city and colour

det kommer kännas helt underbart när jag kommer hem och inser att jag inte har några läxor.då kan jag sätta mig med skissblocket med gott samvete. nu har jag bara en lektion kvar. sen ska jag gå till pappa. förresten gjorde jag mitt tal idag,spela upp what makes a man. finaste låten. nu säger jag det och tänker inte ändra mig. det är så.

back to were i was.

jag dör lite på britney spears när hon kommer på spotifyreklamen. också får man plågas i typ 1 min.usch. okej,ihelgen lyckades jag göra sönder mitt femte par svarta byxor. nästan så jag grät lite. sen grät jag lite ännu mer när jag idag fick reda på att jag inte fick följa med till tyskland. om det är så dom ska ha det håller jag och nathalie på och planerar lite på lysekil istället. tänka sig att hon hoppar av bara för jag inte kom med.den kvinnan alltså.


words.

'I found it hard to be in love. That's only because i didn't want to fall in love. I refused to lower my walls down. I was too afraid of getting hurt.Once you open yourself up to someone,there's a chance things won't go the way you intended, and you will be left broken. I wasn't ready to feel emty,not just yet.'

finns ingen nostalgi, bara ett låtsasliv.

det är så mycket man borde.
men jag sätter mig med en kopp te,musik och letar inspiration.

when it's clear i was so obviously framed.

har precis gjort klart min kortfilm med marcus hjälp. fyskroen vad skönt att få det överstökat. slutar tjugo i fyra och bussen går klockan fem. och jag har inte packat än. så känner mig lite stressad men hoppas innerligt att vi slutar några(många) minuter tidigare. jag uppdaterar inte förens på söndag.ifall jag orkar då. men det lär ni väll märka. här får ni en fin låt att lyssna på Ray LaMontagne – Lesson Learned kram

lycklig

jag tror nog jag nyss blev världens lyckligaste brud när jag fick ett par allergitabletter som fungerade. yeho kramkalas typ!!  studsar upp och ner.hihi
men,hon skicka mig till vårdcentralen för en ny tid för hon trodde att inte den medicinen skulle räcka. men jag känner en bit på vägen.

torsdag.10.56

haha,jag måste bara berätta en liten små komisk grej. jag skulle gå ner för att äta frukost.så glömde jag stänga av alarmet som skulle ringa klockan tio. och när jag satt där nere så tänkte jag hela tiden varför fåglarna lät så jävla konstigt. sen när jag kommer upp så är det alarmet som ringer för fullt. just i det tillfället känner man sig så bra.
ska snart kila iväg till skolan. sen ska jag nog kolla upp ifall jag har fått allergiskreaktion mot en medicin eller ifall det kan vara ifrån något annat. allt är en ond cirkel för mig när det gäller att vara sjuk och dedär.

det är så sjukt.

vilken sanslöst seg dag det har varit idag. jag slockna direkt när jag kom hem och sov ca två timmar. ledig imorgon vilket känns otroligt gött! nu ska jag dra igång en bra film och hoppas på att kunna hålla ögonlocken öppna. kanske into the wild igen? nej.men den är så sjukt bra. om jag skulle skriva vad jag tyckte om filmen skulle nästan varje ord bestå av sjukt. från mig till er..se den!!

i'm not giving up yet.

det är så jobbigt.när kroppen inte orkar.men huvudet intalar att man måste.när man tar dom där stegen som gör ont att kämpa imot. när man går åt två olika håll. men bara ett rätt. och man vet att prestation inte alls finns där. inte den dagen.inte den tiden. man tänker så jävla mycket. inser att man gör sig själv besviken. men det är svårt. när man inte vill. när man har styrkan. men inte använder den. men jag antar att det är okej. att ha sånna dagar.

ett måste!

jag nämnde into the wild i ett tidigare inlägg. kollade nyss klart på den. jag är helt mållös. ni som inte har sett den måste verkligen se den. jag tror nog jag har fått mig en ny favoritfilm.

"Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth."

försöker memorera allt du säger.

Armand Mirpour – I hennes små skor [Home Recording]
"vad han är fin, hans ögon lyser - de ser rakt genom mig
hans blick vill ha mer - jag ger, sen får jag tusen tillbaks
vi hjälper varandra våga leva, 
säger "du kan vara stor! jag rymmer dig!"
bekänner att jag är rädd för mörkret, 
vill du gråta med mig?
känner du den kraft som jag vill ge dig!? 
vi bygger en värld att älska i
kom elden, vinden, ropet, rymden - vi är hjältar nu!
vi är hjältar nu"

och håller vi ut tills solen går upp igen, älskling jag -
lovar dig en vacker dag! en dag då allting blir bra!

into the wild

Det som inte dödar dig gör dig starkare,brukar man säga,ofta utan att tänka på den mindre optimistiska innebörden-att ibland dödar det dig.

Som nykläckt student valde McCandless bort den lovande karriär som öppnade upp sig, till förmån mot ett liv i avskildhet. Att klättra socialt var inget för Chris, han föredrog att bergsklättra. 20 år gammal donerade han alla sparpengar till välgörenhet, brände sina sista kontanter och, fast bestämd att leva utan kärlek och vänskap, tog han sitt pick och pack och drog mot Alaska.

andy warhol.


för jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du.

du sålde mitt hjärta,på realisation
och du sålde min stolthet,på närmaste auktion
du sålde min värdighet och min innersta hemlighet
av allt det jag gav har du ingenting kvar,jag ger vad jag har
men du ger ingenting tillbaks.

i just wanna tell you,

tjohej. åttonde dagen nu. två dagar kvar tills jag ska vara hyffsat bra,sa dom. ifall det inte blir så måste jag åka in och ta prover. nu vet ni hur det ligger till. väntar på att min käre far ska komma med sallad till mig.

come mothers and fathers, throughout the land .

hatar att det kan slå om så snabbt. trodde jag skulle vara frisk idag så jag kunde vara med och göra "reklam" för
allt för utrota hungern. hade även planer på att ta mig fram till stan i det fina vädret. men jag verkar inte ha turen på min sida. får helt enkelt vänta tills imorgon och hoppas på att jag mår bättre då. ni får ha en jättefin dag. kram.
Bob Dylan – The Times They Are A-Changin'

YOU'VE GOT ME BLOWIN, BLOWIN MY MIND

nyduschad,suttit i fönstret och fått frisk luft.nu jävlar är förkylningen of doom på bättringsväg alltså. jippi,hahah alltså "jippi" lär vara det mest mobbade ordet. JIPPIII!!! hahahaha så fult, älskart. eh hehe anyway. nu när solen är framme och nästan all snö är smällt,borde de väll vara vår?!

who the hell was i?

piglet:
"how do you spell love?"
pooh:
"you don't spell it,
you feel it."

möjligheter förvandlas till rädsla.

jag känner mig lite sådär smått insperationlös när jag har spenderat två dagar i sängen,jag tror det blir den tredje imorgon.
men jag har hittat fina covers på bon iver och city and colour låtar. så jag har något att fly in i.
jag drömde att jag fick två chihuahuor,men att jag inte orka med den ena så jag låste ute den. och att jag mådde bra av det. nyss fick jag se en video där en tjej kastar hundar i vattnet. min va en dröm.hennes var verklighet.
jag har aldrig sagt att människan är smart.

äntligen

typiskt att det slutar regna/snöa när vi inte längre filmar ute. blä på sista lektionen,ville bara dra därifrån.
men nu är det helg och jäklar va skönt. jag har bytt om och fixat till mig lite.så det första jag gör när jag kommer hem till nathalie är att kasta mig i hennes säng under täcket. de låter askalas. ha en fin fredag,hejdo

jatack!


jag sa jag ville flyga och du höll hårt i min hand.

du kan slå mig i bitar 
nånting inuti kommer att stå upp ändå 
du kan slå tills det vita  
hatet är allt som återstår.

one day i will be an astronaut,

är det redan onsdag? allting går så fort,hinner knappt med. jag har egentligen inget roligt att skriva, så nu ska jag göra mat till mig&samuel. vilket känns sådär kul eftersom jag är så dålig på det. men jag tänkte som belöning efter att kolla på misfits,hihi.

what, what makes us strong? what makes us brave? or leaves us alone?

When everything crumbles, i'll be the last one to go
pack my belongings, leaving family and home
take, take what you need, not what you want, but all in between
live, live like the sea, you can be you, and i will be me 
for all this time, but still my mind is on..

jag håller ut några månader.

vem kunde tro att jag skulle sitta här med halsont och huvudvärk sen min lilla incident igår. tro mig,jag är inte lika lycklig just nu som jag ser ut på bilden. när jag och elin satt ute i solen förut kom jag och tänka hur jävla mycket jag vill ha sommar,sitta på solrosen och äta världens godaste vegitariska mat,ha en miljon fräknar,börja få solblekt hår,springa runt med kameran i ena handen på en massa mysiga gator,sena kvällar med fina människor,festivaler och konserter, sitta ute på verandan med skissblocket,köpa sommarkläder,sova hur länge jag vill. ne,nu ska jag sluta tjata om det.

står du som jag och vilar i kaoset som var?


I think i might totally be lost.

and i'm afraid
to sleep because of what haunts me
such as living with the uncertainty
that i'll never find the words to say
which would completely explain
just how i'm breaking down.

14.46

när man är utelåst och får sitta i en lekstuga är man inte glad,min känsel exsisterar inte ens just nu. skulle kännas rätt skönt ifall samuel kunde öka lite så jag slapp dö här också.  redigerar lite bilder från datorkunskapen.

hope there's someone,who'll set my heart free.


tvingar att hålla ögonen öppna.

asfett att jag nyss lyckades göra sönder min tröja. därför får ni en otroligt vacker osminkad bild.jättetrött är jag och ska sova men måste först lyssna på lite musik.vad skulle jag göra utan de? sen måste jag också säga att jag får panik för mitt hår kittlar mig på halsen,alltså hur kan mitt hår göra de? saken gör ju det inte bättre att jag är kittligast i världshistoren där typ. aja,nog om det.godnatt!

kalas bra.

sitter och väntar på nathalie som ska komma,så ska vi dra ut. men den kvinnan är ju inte snabb så jag lyckades somna. så fick platta om håret för halva sidan hade fått en assnygg våg rakt över typ! iofs gick det på typ 5 sekunder. jobbigt liv jag har va? imorgon ska jag plugga så jag får en läxfri vecka,aaah ni läste rätt. ifall jag inte får dom grejerna gjort slår jag mig själv (nästan).

om du ger dig,så finns jag här.

det är beundransvärt det där. hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta.

hur underbart ser inte de ut?

skulle inte vara helt fel att åka dit.

i'm 5 years old and my dad's a giant sitting beside me.


gladgladglad

det är sol ute, finns nog inget bättre. man blir så glad! jag vill ha en massa fräknar,maassor. men nu ska jag spela bilspel med samuel,hähä. sen ska jag iväg på möte.kraam

tidsfördrift.

-your fears- mörker. att bli någon jag inte vill bli.
-something that makes you cry- när jag saknar,när jag har mycket att göra och inte får tid, ångest.
-something that makes you feel better- dom jag tycker om,musik,fina texter.
-something that upsets you- djurmisshandel,dom som inte vågar vara sig själva,människor som söker uppmärksamhet på ett irriterande sätt,när man förlorar respekten för en person.
-something you regret- jag kan inte säga att jag ångrar någonting,ser det mer som jag har lärt mig av det.
-your favorite birthday- jag minns inte så många från när jag var liten,men det finns en jag kommer ihåg. jag,samuel och amanda satt vi våra minifåtöljer en meter från teven och kollade på en film jag hade fått. jag minns att jag låtatssov för att pappa skulle bära upp mig för trappan.
-your first kiss- kortsagt. den va inte så jag hade tänkt mig.
-your dreams- ta studenten, hitta något halvmysigt jobb och flytta ifrån stan.

1 mars.en månad närmare sommarn.

jag tror jag är beredd att döda för tröjan.eller nä förresten.allting på bilden. utsikten,solen,kläderna,håret.

hjärtat vrids om i hundratjugotusen varv.

"What about you? Are you the happiest and the saddest right now that you've ever been? "Of course i am". "Why?" Because nothing makes me happier and nothing makes me sadder than you."

ta mig dit solen aldrig slutar lysa.

tror nog att jag hostar upp mina lungor snart. nathan smittar alltid mig,vänta bara på att det skulle komma. jag har typ druckit 30 liter vaniljte idag,hela jag borde smaka vanilj nu. sitter här med hackande tänder och hicka som aldrig slutar.vill utomlans.men nu ska jag iväg och sjunga.fett.
Nerina Pallot – Sophia

RSS 2.0