En pappa fyller år!

Måste säga grattis till min bästa pappa som fyller år idag,dock att jag glömde av de va ju lite dåligt. Spenderade eftermiddagen och kvällen med två underbarlingar,julia och nathalie. Vi satt och drack te och åt mackor och snackade om allt mellan himmel och jord. När jag kom hem firade mamma,samuel,lina,amanda och emelie min lille pappa!

En sjukling

Jag är glad,mest glad för febern är inte alls lika hög som igår. Istället va min hals värre idag och när jag vaknade upp lät jag som vet inte vad. Men,hellre halsont än feber! Förut fick jag lite smått panik för det va en fågel som hade damp och flög in i mitt fönster minst 30 gånger, antigen va den blind eller tyckte de bara va kul?  Men kanske är så att fåglar tycker det är kul,vad vet jag. Nu har jag tänkt mig att göra lite frukost och sen köra igång med engelskapluggandet. Nämligen första provet imorgon. 



det här är jag

Taget från gamla bloggen!

Konstig,ung&dum. Orkar inte med någon skit, folk som drar en ner. Jag är fylld av begär, tänker mycket på min framtid.Ibland är jag patetisk,ibland är jag helt enkelt så jävla bäst. Inser att allt som flyger upp måste landa tillslut. Jag tänker, jag tänker på allt och ingenting. Ibland inte alls. Jag vill ut, ut och se världen. Inte höra andras historer om världen, jag vill få min egna uppfattning om den. Jag är inte stark,jag är inte modig. Jag vill se med mina egna ögon, allt.



you better watch out, cause i like you

Gillar tisdagar, känns bara som en bra dag. Även fast jag går halv nio till fyra så har jag få lektioner. Men idag hade jag mindre än jag brukar, så fort jag blir det minsta förkyld får jag världens huvudvärk och illamående. Så blev ingen matte och tyska för min del. Jag brukar vanligtvis ha att det går över snabbt, men det har det inte och jag är inte ens sugen på godis..som jag alltid är om man frågar mina kära vänner. Spyr bara på tanken av de, var är linnéa?



Allt som det ska

Nu kan jag börja visa mina foton som jag har tänkt mig,äntligen!


Nytt!

Håller verkligen tummarna på att det funkar nu,för annars går jag tillbaks till min andra blogg.

RSS 2.0