just to be remembered.

Hej. Brukar man ju tydligen säga,tänkte att jag kunde göra det nu också. Upptäckte fetaste music and art festivalen i stockholm i sommar, önska att jag bara kunde hosta upp pengarna. För billigt var det inte. Fick bästa känslan på länge. Det spöregnade, och luktade vår. Och jag ville inte flytta mig. Jag kan knappt minnas senast jag kände så. Det spelar egentligen ingen roll. Men jag åker till göteborg nästa vecka i någon dag, och jag har nog aldrig längtat så. Kan inte minnas senast. Önskar att det inte var så.
Om planerna ändras i helgen, tänder vi lägereld och dricker corona och erkänner varenda misstag. 

'

Vi kan väl lämna varann en liten stund.
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv,
så lovar jag att vi möts för jorden är rund.


back to bed.

såhär såg jag ut ikväll. fast jag satte upp håret. intressant. nu. ska. jag. sova. lycklig. en vecka kvar.

Men som betydde och betyder mycket för mig.

Gillar så när man hittar bloggar där människor skriver finare än jag vet inte vad, och har en ordförråd som skulle kunna täcka hela sveriges yta. vill ha ett stort fönster framför köksbänken med en ljusslinga över köksluckorna. Sedan vet jag inte vad jag ska skriva. Jag har läxor ungefär upp till midjan,psykologi, filosofi, hjärndödande ämnen. jag tror jag aldrig kommer släppa min förälskele till mina svarta docs . sådär alldeles lagom slitna. happ. lagom rolig. 


Det kommer kosta tid, smärta, ångest, spruckna illusioner och ett brustet hjärta att nå dit. - sonic

Är så trött att jag bara vill gråta typ. Tacksam som fan för en timmes extra sömn imorgon. Egentligen vill jag strunta i allt och sova. Och om jag var tvungen att vara vaken skulle jag dricka kaffe och bläddra bland vinyl. Eller skulle tjäna pengar på att sova och dra till paris och aldrig komma tillbaka. Nej, skoja. det vill jag nog. Men fatta, rövin, balkong ,gator , randiga strumpor, språket. fatta grejen,jag drar. 
'


earth in balance,

http://beastiehearts.tumblr.com/

"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem."
-Jerry Seinfeld

Fast jag skulle kunna ligga i sängen tills klockan slog fem.

Vad gör ni en lördagmorgon? Jag har haft det sådär alldeles perfekt hittills. Jucien smakade sådär alldeles perfekt. Kaffet smakade också sådär alldeles perfekt. Snart ska jag dra på mig några slitna jeans och en skjorta,sätta upp håret i en toffs, och åka och göra tråkiga nödvändigheter som hör till. Även jag är människa. Får stå ut en helg till innan en helg bestående vänner och sena nätter. Följer nyheterna hultsfred slaviskt. Kan liksom inte fatta att kvällen då mumford&sons spelar, kommer det endast existera gränslös lycka. slänger upp några lyckopiller och världens mest harmoniska låt till er.
Linnea Olsson – It´s OK

don't think twice,it's alright.

Oskönt när man får beskedet att man inte har några lediga fredagar. Får njuta av den första och sista lediga fredagen imorgon. Känns som lite plåster på såren när jag har haft en nära döden dag. Och svinpepp på kommande fotouppgifter. Blandade känslor. Vill äta glass och gå sena vårpromenader i solen. Vill bara vara hemma och lyssna på bob dylan, och vända på dygnet, och dricka kaffe tills hjärnan går på högvarv. Jag vill ett lov. 
Bob Dylan – Lay, Lady, Lay

Köpenhamn.

Skådat gamla hus,varit spontana och gått på katleen edwards,vandrat längs långa gator,sovit tre timmar,suttit på ett bibliotektsfik i fyra timmar,haft kvällar bestående av corona,mat och kortspel,suttit i en bilkö i två timmar,sprungit genom centralen med en sovsäck över ryggen. En till slutsats och en till lyckad resa.
.

22.05

Noll uppdatering på ett tag. Drar till köpenhamn. Ta hand om er. 


Känner värmen från din hud.

gjorde så ont. var så fint. var så sorligt. bara grät. men var så jävla speciellt fint.

I know i should let go.

Samtidigt som det var så jävla mysigt att vakna upp med ett snötäckt fönster, ville jag bara dra täcket över huvudet och försvinna ett tag.

Du sa rädslan den går över,
Men den där oron stannar kvar.
-kent




Allt av gränslöshet.

Har haft det sådär gränslöst bra ni vet. När man inte vill slita sig ifrån storstan. Damien var magisk och ännu en gång lyckades jag flyga iväg till landet ingenstans. Jag kan inte förklara.  Läste något så jävla logiskt på en bok i bokhandeln på söder. Men minnet är för kort för att kunna dela det med er. Med två rikare venylskivor med simon&garfunkel och winnerbäck ska jag somna i takt med musiken. Ha det. (kvällen till ära slänger jag upp två bilder från ständiga höghus och en text jag skulle vilja passera varenda dag)



Blackwater blues.

Här sitter jag ett dygn senare vid köksbordet och lyssnar på bob dylan och vill inte något annat än att bli bättre. Men c-vitaminer och vila borde lösa detta. 


RSS 2.0