Livet suger, så sug tillbaka. - Gardell.


I stand in awe of my body.

Längtar ihjäl mig till värme. Fan. Hur kan man känna så stort behov av några plusgrader på termometern och en gul lysande boll. Jag tränar. Gör det jag ska. Och sover. Avgudas av björn ranelid som står med världens högsta självförtroende och på samma gång pratar på det finaste och intelligentaste sättet en människa kan åstakomma.   

Do not hire a man who does your work for money, but him who does it for love of it.
Henry David Thoreau

Just looking trough a hole in the sky.

Dear moder of god. Johnny Bird. Geni.

If all your love was wasted,who the hell was i?

Jag kan knappast beskriva känslan och rysningarna på morgonen att ta en varm kaffekopp i handen. Jag kan knappt beskriva känslan att slå på en låt med ljudet från en ascousticgitarr. Så lycklig och varm. Vad det innebär att leva och innebär att vara modig. tack. Musiken är den bästa påminnelsen. 


This makes me happy.


Det finns ett ställe nere i hamnen här.

Och här ligger jag. Med täcket draget över huvudet.

Jag gick upp och försökte skriva nånting, det är så mycket jag måste hinna med.
Mörkret kändes snällt och varmt mot min kropp.
Jag såg att månen, den var nästan hel.


Hur kan man sakna något som inte finns?

När någon läser din favoritbok.
"Keep your face always toward the sunshine - and shadows will fall behind you."
Snart faller mina ögon.
Gå fem kilometer i snöstorm.
Jag.vill.glömma.allt.med.dig.
Varför ljög jag? Det vill jag inte alls.

Feat kimbra.

Detta är så jävla genialiskt:
Gotye – Somebody That I Used To Know

And this bird, you'll can not change.

Dricker päronte,lyssnar på det kontrastande ljudet från lpn,saknar att vakna upp till solstrålar,placerat en grym jordglob i ena hörnet. Brytit ett löfte.

Och han pratsjunger om att det är hög tid att skaffa de där vingarna han alltid drömt om.

Skulle någon dag förra veckan lyssna på thåströms nya beväpna dig med vingar på p3. Självklart skulle den halvdöda radion i köket inte hitta p3 kanalen. Men tur i oturen har den släppts en månad i förväg. Och den är fantastisk.
Låten bygger på grovkornig svärta, en känsla av hot, sorg och oro och fladdrande svart-vita ögonblicksbilder.

shake the dust.

Will it make me something? Will I be something? Am I something? And the answer comes, already am, always was, and I still have time to be. -anis mojgani.

.

I know that some night
in some bedroom
soon
my fingers will
rift
through
soft clean
hair

songs such as no radio
plays

all sadness, grinning
into flow.

— Charles Bukowski


my heart aches to be in places like this one right here.

Jag har varit på utbildning hela dagen. Imorse när larmet ringde klockan 07:30. Fanns det inte på världskartan att jag skulle upp. Där stod jag sen trettio minuter senare med kläderna på och ett mjölkglas i ena handen. Krävs energi,krävs att ha en icke existerande energi kvar.
När kvällen började (ca 21:00), tecknade jag stjärnhimmeln. Slant med penseln och ett svart sträck täcker åttio procent av pappret. Fint. Nu ska jag sova. Ihjäl mig.

The freedom and simple beauty is too good to pass up.

I hope that you fall in love.

Fink – Yesterday Was Hard On All Of Us
Joe Pug – Nation Of Heat
The Avett Brothers – I And Love And You
Azure Ray – Sleep
Stars – The Night Starts Here
Explosions In The Sky – First Breath After Coma
M83 – Intro
We didn't need a story, we didn't need a real world. We just had to keep walking. And we became the stories, we became the places. We were the lights, the deserts, the faraway worlds. We were you before you even existed.

Jag ville mötas någonstans nere i djupet.

Jag har nog varit rätt tråkig på sistonde. Igår liknade allting ett snöparadis. Idag liknar allting en dag i april.
Har inte gått upp halv sju på tre veckor. Gick okej. Drack kaffe och åt sånt som tydligen ska mätta och smaka papper. Jag lagar aldrig mat. Tror jag är för lat. Men idag ska jag. Komiskt att titta ut i hallen och se att alla martens ligger nerslängda på samma sätt. På fredag ska jag följa med och se lägenheten i mölndal för sista gången. Trökigt. Glömde tillägga att jag bakade citronmuffins igår. Dear god in heaven. Ikväll ska jag på fest. Ingen vanlig fest. Utan med gröt. Dear god in heaven x 2. Jag lyssnar på musik på youtube, för det blir mer känsla. Avslutar detta inlägg blandat med bekännelser och sinnesförvirring.

The mountain.

Nere i skolångesten kan denna video ligga högt i kurs. Fenomenalt fint.

En millimeter från en gadd med ditt namn på.

Mestadels kollat på eldkvarn firar 40 år. Osannolikt jävla bra.

Du betyder världen för mig.

Simon & Garfunkel – Bleecker Street
Odödlig musik. Det är okej att vara skitledsen. Slungas in i världen. Tar verkligen saker slut? Det gör nog det. Kärleksförklarar alla. Önskar stunder som finns på film. Januarinatt. Skrika ut allt man känner. Du börjar få en mening. Där. Står. Du. Sjunger kärlek är för dom. Jag erkände aldrig något. Livslust. 00.39. Vill leva på festivaler. Springa genom folkmassor. Dånade musik. Bara springa. Finns det någon stadspuls? Känslan av att överleva allt. Solfyllda rum. Förbannat fint. Svårt att släppa taget. Lämnar detta. Orört.

1 januari.

Gårdagen firades för fullt. Började redan vid fyratiden och fortsatte ända in till klockan fyra på morgonen. Antar att man mår som man förtjänar, men fan så kul det var va det värt det. Har mestadels av dagen nördat ner mig i spel som tidsfördrift i brist på energi. Tänkte dra gång en filmrulle innan jag går och lägger mig för kvällen. Godnatt fina.

RSS 2.0