Dear santa.


Got this feeling that you can't fight.

Det är rätt intressant,hur obegåvade människor som täcker våran jord. Där vissa anser att det är lika rasistiskt mot svenskar att säga vitlök, som att säga neger. För det första har vitlök inget rasistiskt ursprung och ordet neger innebär allt mellan mord,hat och rasism. Get a brain.

Annars då? Ledig idag. Igår hade jag mina vänner här,förutom en. Det styr vi upp på torsdag. Vi planerade och diskuterade hur vårat kommande projektarbete ska bli. (Vill inte säga vad genom falskaförhoppningar,ifall det inte skulle gå igenom,säkert är bra) Mår bra som fan,kan det vara för john blund har varit på besök alldeles för länge. Ska kirra min önskelista, 25 dagar kvar till julafton och det känns som våren är på gång. Vad än vädergudarna håller på med så gillar jag det. Röja upp övervåningen och studa ihjäl mig. Vi hörs. 


Fool in love.

Jag hatar,med större delen av mitt hjärta,när alarmet ringer på morgonen. Om det finns något som jag hatar,så är det de. Jag hatar att säga hatar,tycker det är ett starkt ord. Men det är så jävla lättare att säga än älskar. Idag är det sol ute, något som lyser upp gatorna och gör att det ser ut som allt annat än en svartvit rulle. Det får mig att tänka på elins flashfilm, en superman räddar staden och gör den färgglad. Undrar ifall det har landat en superman i våran lilla stad. Men bara för en dag enligt väderprognosen. Vi borde ha superman på besök oftare nu för tiden.
Denna killen,har djävulskt bra smak: CIMON - skriva, kaffe & cigg
You gave me three cigarettes to smoke my tears away.

Iskallt & menlöst.

Imorgon ska jag sjunga,ser faktiskt fram emot det,det var som fan. Även jag kan förvåna.
Tvingar er att kolla på filmen The help, skådespelarna är helt makalösa och grät minst sagt ögonen ur mig.Fatta vilket jävla samhälle det har funnits. Kollakolla kooollaa! Nu: Kaffepaus.

Akta,lekande barn.

Seriöst.
Alice B

Vi reste jord till jord.

Din varma slitna hand den sluts försiktigt omkring min och tar med mig.

Det finns en högre kraft jag tror på,detta.

Känns rätt svinigt, framför allt mot justin vernon/bon iver. Kanske även mot er. Att jag inte berättat mer än några enstaka meningar hur magiskt det var. Jag var nog rättare sagt stum av musikaliteten. Nu tvingar jag mig fram orden och försöker sätta fingret på de rätta. Jag vill inte göra ett enda felsteg,inte fan gjorde han det. Det finns tre saker jag värderar högt i livet, min nära,bon iver och mitt ego. Jag har ett fenomen,jag tror på musik. Jag tror på att det kan få människor att må bättre.Jag föddes inte till något musikaliskt underbarn som kan sätta mig vid en gitarr och spela grymmare än kristian matsson. Varenda ackord måste pluggas in i hjärnan för det ska komma något vettigt ur gitarren. Just så,som bon iver. Lyckas träffa rakt in i varenda ådra och pumpa ut blodet på nytt. Det var nog den längsta timmen i mitt liv,innan han och resterande åtta personer i bandet kom in på scenen. Samtidigt som dem började spela perth blev det overkligt,sanslöst,fenonamelt,perfektionellt och samtidigt enormt. Aldrig,aldrig. Har jag hört något liknande. Jag stod uppe på balkongen,lika likgiltig som alla andra,men varje ton skar i mig.

Tänker ihjäl mig.

Så jävla otippat när man ser samma snubbe varenda helg i göteborg,tror ni inte också att han var på bon iver då? 
Kom hem för någon timme sen,lika beroende av sömn som alltid. Borde skaffa koffeintabletter. Har varit en bra söndag,solen lyste och det kändes som vår. Fiken var mestadels tomma,och dem få personerna som satt där snackade om in flames spelningen. Var på jakt efter ett par mörkbrun röda byxor,som skulle sitta sådär alldeles perfekt att man aldrig vill ta av sig dom. Hittade massor,i fel färg. Och som jag ville ta av mig. Önskade att jag var svinspontan och bara drog scotland,london eller paris. Kommit fram till hur jag vill att mitt jobbschema ska se ut, ledig på måndagar,och gå elva till fem resterande fyra dagar. Kirra det jobbet åt mig och jag hoppar av skolan.
Vet ni? nu ska jag möblera om mitt rum och önska mig största bokhyllan. ha det bra.

Tell me what all this sighing's about.

Efter en heldag i skolan igår inklusive mackor och te med elin och maria, la jag mig i sängen och sov som om det var sista gången. Idag vet jag inte vad, vaknade för några minuter sen och känner mig redan rastlös. Får väll höra efter ifall det finns någon person där ute i världen som känner sig lika rastlös som jag. 
Florence + The Machine – Only If For A Night Lyssna! refrängen är riktigt fet.

Det finns ingen i världen som vet.

Du, jag vet en hemlighet. Det finns en stjärna man får ta ner. Det finns en stjärna som är din. Och vill du veta en sak till. När skeppen lägger ut från land. Och du ska långt långt bort nånstans. Ta den alltid med i din hand. Ta den alltid med överallt. Jag önskar dig allt vackert för du är. Det bästa som jag vet.
Jag önskar seglen tar dig med. Till en oupptäckt planet.

Frostig morgon.

Ibland så blundar man hårt
kanske man bett om något gott 
jag vet då inte hur man ber,var det en bön
så bad jag för oss.


Less.

Mitt i alltihopa (livet) såg jag något fantastiskt. William Fitzisimmons spelar i stockholm den tjugotredje november. Samtidigt som detta upptäckte jag att hans senaste album inte var jätte fantastiskt. Hm..
Tror det kommer bli en lång natt, har inte ens påbörjat mitt pluggande,som jag hatar med större delen av mitt hjärta. Är inte på något humör att skryta om. Rätt less. Kunde möjligtvis göra mig själv en tjänst och fotografera klart lite uppgifter tills på torsdag,så jag blir ledig. Antar att det måste ske en revulation och ett mirakel för att det ska inträffa. All död till denna dag och denna fantasilösa vidriga månad. Känner att jag har spridit tillräckligt med kärlek och glädje till er. Ha en fin kväll.

Mikael Wiehe.

"Jag är arbetsskygg,därför blev jag musiker"


Ni vet, Fredag.

Sitter i skolan på min tre timmars rörlig bild lektion. Ska skriva ett manus, fick skriva om det. Skriver om how to train your dragon, fast part two. Vill ha kaffe, nu. Ska köpa det snart, typ nu.
Kvällen är fortfarande lite osäker. Men säkert vin,glögg,pepparkakor,sköna människor,ny lägenhetshäng. Konstig blandning. Gör säkert fredagkvällen ultimatum. 


Jävligt svårt att gå vidare när man inte ens tillåter sig själv att göra det.

Idag packade jag upp min resväska, som har packats om de fem senaste veckorna. Känns..peppande, att ha något kvar. Gjort allt roligt. Det är grått ute, min sömn övervinner allt känns det som. Drömmer fortfarande lika mycket om min framtid, ger mig själv tanken att nu, är det bara i princip ett och ett halv år kvar. Så kan man tänka, så tänker jag, varenda dag.
Cause i've started falling apart, i'm not savouring life
i've forgotten how good it could be to feel alive.
Noah And The Whale – Our Window

We will give up the ocean forever, i know.

When the mornings are warm and the valleys are green
I'll come back from wherever i've been.


Drunk as hell.

Jag har en funktion i den här jättestora och enorma tillvaron som kallas universum.

It's only teenage wasteland.


Den 4 november 2011, bon iver.

Jag önskar att jag kunde beskriva hur fenomenalt bra det var. Jag hade förväntningar, som låg på en hög nivå. Detta gick milslångt över min förväntningar. Jag kan inte skriva om det, man måste uppleva det själv för att förstå.

Har varit på minneslunden, hälsade även på farmor och tände ett ljus. Tja,saknar dig förbaskat mycket.
En bild från spelningen och minneslunden.

Imorgon kväll.

Slängde i lite nya kläder i resväskan, imorgon åker jag,igen. Men denna gången är det ingen gratisspelning på bengans. Denna gången är det bon iver. Så som jag har längtat. På lördag sitter jag förhoppningsvis fast i drömmarnasland och en kaffe på söder. Med det där äckliga leendet, när man är sådär äckligt jävla glad.
Igår fikade vi ett gäng med ulrika. Efter några extra timmar än förväntat gick jag och kvinnan i mitt liv ut på en promenad. I den ofantliga stora staden, som man går runt på en timme. Men det var skönt, inte alls sådär kallt. Som man tror när det börjar med julskyltning i inredningsbutikerna. 
Vi hörs.

Bilder.


Well, hello there little city,guess what? i'm back.

Nu är jag hemma, och jag säger som isabella. Nu behöver jag en semester från semestern.
Har lyckats få in ett firande av julia idag, med mina saknade vänner. Imorgon ger jag er ett löfte att bilder kommer upp, just nu orkar jag inte (hatar meningen att inte orka). Nu ska jag läsa Ann heberleins självbiograf Ett gott liv, "jag vill inte dö,jag vill bara inte leva". Godnatt.

RSS 2.0