nathalie.

nu.bättre sent än aldrig.måste jag säga grattis i efterskott till min fina vän nathalie. som jag saknar.
du som alltid följt mig hem. dig glömmer jag aldrig.

if i ever leave this world alive.

sitta uppe alldeles för länge på natten.ingenting händer. ingenting händer på datorn. ingenting händer utanför fönstret. det är helt knäpptyst. man lyssnar på gamla låtar. kollar på gamla texter man har skrivit. minns vissa dagar mer än andra. minns det där speciella ögonblicket. det som kändes okej då. men gör så jävla ont nu.druckit för mycket kaffé. prioriterat tiden fel. jonas gardell tal på det blir bättre. talet som man aldrig tröttnar på att höra. ingen blir så jävla vacker som du. låten som går om. just nu. vill jag bara vara vaken.

knyter mina skor och går tillbaka in igen.


ingen vet hur jävla vacker du är.

ikväll.inatt.struntar jag imorgondagen. jag ska ligga uppe hur länge jag vill. till mitt sällskap har jag en bok. se livet ur ett annat perspektiv.

led to a world, when worlds collide.


slösat varje ord om meningslösa självklarheter.

jag stal något du ändå ville ge mig
försökte älska det jag tog
men ärligheten, respekten, kärleken bara dog.


skolan.

jag får släpa mig fram. orkar inte ett skit. trött på att vara trött. irriterade på mina betyg jag får i media. när dom skriver islutet att inget av dom betygen behöver påverka mitt slutbetyg. hatar äckelspråk. hatar att jag valde de. samtidigt som jag kommer tacka mig själv i slutändan att jag valde de. ledig två torsdagar i rad. hej göteborg,hej fylla på med massa shorts och tshirtar,hej ha det fint i skolan medans jag vandrar runt där. på något sätt känns det som en lättnad att ni får läsa mina krigsinlägg. ibland känns det bättre.

the freedom and simple beauty is too good to pass up.


my day in pictures

24 grader,va? spenderar några timmar till i trädgårn innan jag drar mig på en springrunda.

det skulle varit du

fan dig thåström. det är som du plockar upp sanningen från ingenstans och trycker upp den rätt i ansiktet.

Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann. 

påskafton.

hade tänkt mig att uppdatera tidigare.men missuppfattade tiden så hann inte. hur go dag som helst, legat ute i solen hela dagen och fått färg. tänkte visa kvällens outfit,som ändrades till en kjol istället och ett vitt linne. sitter i soffan med nathalie och emma, taggar nattens sjungade med peter08. låt som sätter sig på hjärnan hur lätt som helst. glad påsk alla!!

Ash Stymest

skulle inte tveka en sekund när jag skulle tänka på vilken den snyggaste människan,Ash Stymest. för att inte tala om hur äckligt snygga bilder de är.

how to train your dragon.


en rökfri viskning.

har du någonsin den dära känslan när du känner dig vilse? när du tycker om någon så mycket att utan den känns det fel? som om något inte spelar någon roll. sova,såra,andas, du vet inte vad du gör. du är bara någon som setts en miljon gånger tidigare. vad händer om du vaknar upp och inser att du har tillräckligt? vad händer om den personen som vet bättre än dig själv blir obekant och den du är räddast för. du vill bara känna någonting, vad som helst.känna dig levande. när du ska tänka blir allting svart? du lever. du andas. du är oförstörbar.


götet.

drog till göteborg idag.åt asgo vegitarisk mat. fick med mig ett par skor,jacka och en tshirt. satt vid vattnet och lyssna på musik. ville inte hem. men känns ändå rätt bra. för nu ska jag ut på kvällspromenad med min vän. det är nog något ibland det bästa som finns.


it just hurt,that's all.

Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.


just will not seem to leave my mind alone.


i hope you never regret me.

det är så jävla svårt. när man inte vet vad man ska göra.

måndag.

jag ska alltid gå upp nio. jag har typ..gjort allt idag. träffat johannes,crille och robert med nathalie. åkte runt med dom lite överallt. avslutade kvällen hos jacob som de brukar bli.
jag önskar att någon va här nu. vem som helst. jag har lust att sitta och prata med någon hela natten. skratta tills jag får ont i magen. kolla igenom harry potter filmerna. dricka oboy och äta mackor. godnatt.

shine on.

finns de någon som kan förklara för mig varför alla som har tumblr lägger ner sin sida och sen har man ingen aning vart dom tar vägen? irriterande är det.
hunnit med en morgonkaffé på altanen,en promenad och nu ska jag ta en iskall dusch för att sen gå in till stan med nathalie och dricka ännu mer kaffé. helt galen i vädret. ikväll blir de grillning med människor. ha de bra!
(bild från gårdagens lyckade grillning)

well, god damn you.


the curious case of benjamin button.

for what it's worth: it's never too late or,in my case,too eraly to be whoever you want to be. there's no time limit,
stop whenever you want. you can change or stay the same,there are no rules to this thing. we can make the best or the worst of it. i hope you make the best of it. and i hope you see things that startle you. i hope you feel things you never felt before. i hope you meet people with a different point of view. i hope you live a life you're proud of. if you find that you're not, ihope you have the strenght to start all over again.

i've never felt so alive.


chuck palahniuk

"that's the best revenge of all:
hapiness. nothing drives people crazier than seeing someone have
a good fucking life"

you'd be reminded that for me it isn't over.

jag saknar min bror,min syster,min pappa.

can you feel the love tonight?

jag har fastnat i konstiga ovanor. lyssnar bara på början av en låt innan jag byter. dricker mindre än hälften av kaffét. kan aldrig äta det sista på en macka (denna ovana har jag lidit av skapligt länge,man bara vadfan?! haha)
blev rejält glad när jag insåg att jag kommer se kayne west i sommar. känns ganska fett. ska snart iväg för att käka tacos med mina kära vänner. måste bara också säga att de känns faktiskt ganska bra att gå runt i mina fula skor. tycker om dom ändå.

känns..bra.

jag har nog vad man kallar en riktig skitdag. avslutades med att tvättmaskinen på något sätt gick sönder så det va svart färg över hela väggen och golvet.färgade skorna och dom blev fett fula (!!!) iofs kan jag se de från den ljusa sidan att jag lär troligtvis vara den enda personen på hela jordklotet som går runt med fula converse.
godnatt

20:27

tror de är dags att fixa till min garderob som ser ut som ett bombnedslag.

janis den magnifika

slängde på mig kläderna imorse och pallrade mig till skolan för att göra prov. somnade nästan direkt när jag kom hem och blev väckt vid ett tiden. rätt skönt att sova ut. dock totalt glömt att jag skulle iväg och sjunga idag,kändes bra. mene jag får helt enkelt hitta på något annat. igår satt jag helt fastklistrad vid amandas akustiska gitarr. (stackars pappa som fick sitta och lyssna på när jag inte kunde ta ett enda ackord rätt)

just be.


kiss away the differens.

“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, 
the small child, and the smiling faces. 
Smell the rain, and feel the wind. 
Live your life to the fullest potential, 
and fight for your dreams.”

en dag i bilen.

varit på tylösand och längtat lite ännu mer till sommarn. en sväng förbi mölndal och lämnat en elgitarr&förstärkare. nu har jag tvingat i mig en kopp kaffé och tvingat på glasögonen. min kväll består av plugg. men de låg så fint en clean parfym på mitt rum,då blev jag glad.

83. being missed.

jag hade tänkt mig att börja jobba igen. jag måste betala av festivalsbiljetterna för i sommar. eller iallafall försöka. men de får vänta för nu drar jag till halmstad sjukhus med bror.

on the road again.

här har jag varit idag. bilderna är tagna med nikkor 18-105 mm objektiv. visst får man lite into the wild känsla?

-du är snart där.

blivit sparkad runt några gånger.som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nåt.och vem som går att lita på
men när du var med mig.musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga.hänga kvar
för jag tror.när vi går genom tiden
att allt det bästa.inte hänt än.

collapse the light into earth.


no one want's forever.

det är natt. jag vill inte sova.det är klar stjärnhimmel ute. kan vara den finaste jag har sett. jag ska lägga mig åt andra hållet i sängen och kolla ut genom takfönstret. där tankarna kan ta över. jag har så jävla fina vänner. tack för ni är ni. halvgalen kväll med en massa rolling stones och john lennon. de jag tycker om. småskrattar lite för mig själv när pappa skulle på konsert ikväll och han hade tagit fel tid, en hel månad.

fredag och helg.

kör på chillkrök ikväll. de låter bra. en bild på en underbar elin.

music: ON world: OFF

vill ni ha några fina låtar? svar:jAAJAJAJAAA! ok här får ni!
Seabear – Hands Remember
Porcupine Tree – Lazarus
Radiohead – Fake Plastic Trees
Gem Club – Acid and Everything
Andrew Belle – The Ladder
William Fitzsimmons – After Afterall
First Aid Kit – Hard Believer
Joe Purdy – I Love The Rain The Most
Porcupine Tree – Collapse The Light Into Earth

Until you have it all you won't be free .


solsolsol

kom nyss hem från en fika med gustav,nathan och jacob. ska snart sätta igång och göra mat. woho! nej.
kanske avslutar med en kvällspromenad med emma ifall hon hör av sig. och imorgon gör jag en förändring med håret,verkligen på tiden. ha de fint.

let's fall in love and make them hate us.


Christopher Mccandless

i read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong,but to feel strong.when you want something in life, you just gotta reach out and grab it.what if i were smiling and running into your arms? Would you see then what I see now?

society, man! you know, society! cause, you know what i don't understand? i don't understand why people, why every fucking person is so bad to each other so fucking often. it doesn't make sense to me. judgment. control. all that, the whole spectrum. well, it just...

5 april

det är så sjukt. jag vet mycket väl om att vi har ytterfrihet. men där står en person och berättar om hur fel det är att vara det ena och andra. den personen har fått en tillåtelse att prata om det. men vi får bara sitta och lyssna,lyssna på skitsnack. och dom med tillräckligt lite kunskap kanske t.o.m tycker det låter bra. det enda jag kan göra är att sitta tyst. för den personen lägger till i mellanrummen att vi har ytterfrihet.

är det alltså så jävla svårt att acceptera andra människor oavsett vad?

peter pan.


kvällspromenad.

äh,efter en seg dag beger jag mig utåt för en promenad i staden. sen när jag kommer hem har jag en skrivuppgift om myspace att se fram imot och någon annan skrivuppgift i datakunskapen. krampusshejdåå

mitt i-landsproblem.

jag skulle putta bort samuel så bröt jag nästan alla fingrar.okej.det gjorde jag inte.men det kändes så iallafall. med tanke på det hörde jag att han kollade på en science fiction film så nu ska jag skutta till han och kolla på den innan jag går och lägger mig!

never let me go.

hunnit träffa mormor&morfar. hjälpt pappa med en hylla. följt med mamma. kollat på never let me go. grät en hel del. varför gör kärlek så ont? ska slänga in min klädhög i garderoben,få ångest över hur min garderob ser ut inuti. rensa skrivbordet. ta fram skissblocket. som förövrigt är fullt. känner att jag behöver köpa ett nytt. ett där det bara är mina ritningar. jag använde mig av amandas gamla vilket betyder att hennes finns där också. fota några bilder som hamnar här senare .spela låtarna på fint om och om igen. 

lördag

har varit seg hela dagen,men jag antar att det är okej ifrån igår. när klockan var två lyckades jag ta mig till duschen.hade lite ångest där ett tag,haha. göteborg får vänta på mig några dagar. jag lyckades inte övertala mamma och jag ville inte lägga ut pengar på tåget. fritidskort införskaffar jag nog till sommaren. ikväll händer nog ingenting,känner mig lite för trött.

sleep all day,party all night,never grow old,never die.

nu är jag redo!

somehow,somewhere,someday.

hemma. från en ganska snabb dag med föreläsning på slutet. ska snart fixa till mig och bege mig mot stan och gustaf.där det blir en kväll med trevligt folk. sen försöka jag övertala mamma att åka med mig till göteborg imorgon. bara gå i haga,fota,fika i timmar. det tycker jag låter helt suveränt. men nu måste jag hinna att fixa rummet. heejdo

RSS 2.0