here come the tears.but like always, i let them go.


när du var med mig.musiken slutade aldrig.


en stannfågel ger sig av.


musiker.

kom fram till stockholm vid sextiden så har hunnit gått i lite affärer,ätit mat i en källaren i gamla stan,sett solnedgången längs vattnet och en musiker som spelade helt magiskt på gitarren. ångrar att jag inte slängde med kameran. får bli imorgon,hoppas han är där då också. nu hade jag tänkt att krypa ner i täcket med en kopp kaffé för invänta en lång morgondag. kraam!

stockholm.

hallå, har duschat och håller på att packa upp min väska för att packa ner nya kläder. känner mig galet exalterad för att åka. ska bli så otroligt skönt. anledning till att jag ska till stockholm är för pappa ska jobba där, då passade jag på att följa med. dock fick jag nyss panik för jag trodde att way out west var samma datum som jag befann mig på gotland (dvs nästa vecka). lite hjärtklappning innan jag sprang till kalendern och såg att det var veckan efter. men nu stämmer allting. men nu måste jag verkligen ta tag i och packa klart!! vi hörs.

skänker en tanke till alla i norge.

ingenting är vettigt 03:30.

tror du på det där själv att hjärtat lär sig av erfarenheter?


trädgårn.


i can't make you love me.

var nyss världens skyfall och åska. sitter omvirad med täcket och har precis druckit det sista av kaffét. lyssnar på bon iver,jag kan verkligen aldrig tröttna. längtar ännu mer när pappa hade hämtat ut biljetterna idag. läser lite epic facts och väntar på att småregnet ska lägga sig så jag kan ta en gåtur innan duschen. om jag nu vågar mig ut i åskan. annars fortsätter jag min bok Mycket mer än så. kvällen och natten spenderar jag med filmer. så som natten spenderas på bästa sätt. imorgon åker jag till göteborg igen. sen går det bara några dagar innan jag packar om väskan till stockholm. efter de är det packar jag om igen till gotland. men ska försöka få in lite inlägg mellan allting. 


august rush.

i believe in music...the way that some people believe in fairytales.

do you know what music is? god's little reminder that there's something else besides us in this universe, a harmonic connection between all living beings, everywhere, even the stars.

känn ingen sorg för mig..


åh,god bless hotellfrukost.

tja. de flesta dagarna har jag spenderat med männsikor. och nätterna bullar och mjölk på köksbänken.ultimata tänktesättet. nu har jag slängt ihop lite kläder i väskan och beger mig mot några dagar i göteborg tillsammans med min mor. kolla in bloggen snart igen för att se några schyrre bilder. hare fint ni fina.

som jag aldrig riktigt kommer undan.

och om du saknar mig ibland.så kan du släcka alla lampor.för jag finns nånstans i mörkret. jag är så rädd. du kan väl sakna mig ibland. du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt.jag skulle gärna ha ditt mod.jag skulle gärna ha din kärlek. men jag vänder här,
förlåt mig.


and you drank too much of that rye.

äh. sitter på rummet och lyssnar på teddybears. hörde att jag kunde sitta uppe hela natten.ska inte sova på en miljard timmar. idag hade tre brudar till som låg helt bakis på altanen och tog powernaps om hopp att kanske bli piggare. visade nog inget vidare resultat då jag har legat helt utslagen på sängen minst åtta timmar i sträck.nu ska jag sätta igång en film. känner fruktansvärt mycket för någon bland favoriterna som never let me go. och jordgubbar med mjölk. fan. det låter bra. ha det. 

onsdag.

jag har bara två dagar kvar på jobbet. känns som det är dags nu eftersom jag inte längre har ork till att lyfta min arm för att vinka åt dom söta tanterna som ser helt hysteriskt glada ut när man åker förbi. ska njuta till hundra innan jag beger mig ut på nya äventyr. men innan dess ska jag åka bort med mami för några hotellövernattningar och sen kanske även träffa på pappa en sväng. mitt i alltihopa där ska jag hämta upp en vandringsväska där alla nödvändigt ska få ta sin plats. låter fint. men nu är det en dag i taget och ihelgen blir de bara fest.

bror bli aldrig som jag.

så säg som det är ,för den här gången 
krävs det mer ,innan jag öppnar armarna 
förlorar mig ,och känslorna faller fritt 
på midnattsgatorna ,för vem skulle bry sig 
om våra hjärtan blev förstörda? 
men allt det här vänder sig 
in i mig.

och du är det finaste jag vet ,när allt annat här 
är falskt och fel och jag går bara ner mig.


i'm sorry that i, was not there to catch you.

en vecka kvar tills jag slipper jobba.en vecka kvar tills jag kan umgås med min vän överdrivet mycket.fyra veckor kvar tills jag cyklar runt på gotland.fem veckor kvar tills jag står i en svettig folkmassa med några favoritband.fem månader tills den bästa dagen i mitt liv.

påväg nånstans.

fan.inget skulle förvåna mig längre.
Devotchka – How It Ends

RSS 2.0