i wanna transform into a tyrannosaurus rex! and eat up all the teachers.

åh,jag vill kolla klart på iron man. eller några misfits avsnitt. men är dränkt i läxor.

am i far or am i close?

Glass Pear – Where Is My Home?

rolig söndag.


where's the crime in wasting time with you.

yesterday around 4 AM 
i thought about you 
for a minute or two 
i know it's no good
i feel so lonely 
when your arms are not around me.

what makes a man.

så underbart att höra folk som är grymma på gitarr eller piano. när dom spelar sådär fint. som t.ex. på piano.när dom typ blundar och fingrarna bara vet vart dom ska vara typ. kalle spela så fint en kväll att min mun var ungefär 2 meter stor. jag ville bara kasta mig i hans armar. det va helt galet vackert. jag kommer ihåg när amanda bodde hemma och jag alltid bad henne spela på gitarren you're beatiful om och om igen.
lyssna bara på dallas green.killen gör mig helt knäsvag. http://www.youtube.com/watch?v=nKjFnlW4lmQ


my bones feel like their breaking through my skin.


you should have opened your eyes.i was crazy for you.

med två timmars försovning börjar jag dagen med Kite – My Girl And I .
jag har lovat emma ett bra tag att jag ska fota henne. och idag tänkte jag göra det. sen så kan jag berätta att jag har nog varit rätt jätte duktig i veckan. jag har nämligen pluggat extra matte på samhäll två dagar. men denna veckan är allting som vanligt igen. känns skönt att allting är på plats som förut.

i won't be found.

jag har inte tagit igen mig från förra veckan.är trött hela tiden.så därför tänkte jag en hemmafredag. måla ända tills det blir natt. hur underbart låter inte de?

det bästa som finns är när man hittar låttexter som stämmer in precis på hur man känner. när man kan blunda och känna sig så jävla fri på något sätt. bara genom att lyssna på en låt.som resten av världen inte spelar någon roll. vill packa väskan full av kläder och ge mig av. där det är vackert.där man känna den dära lukten precis när det har regnat. där man går med sin ryggsäck på en väg och inte har någon destination .man bara går. där människor är smarta och inte ställer några krav. då man tänker på hur bra man har de. fly med musiken.

mediaproduktion

6 timmars media är ju sådär. därför tänkte jag visa elins jättefina armband&klocka jag snodde.  

det är sjukt.

http://www.youtube.com/watch?v=Orv_F2HV4gk

dallas green

jag har blivit helt galet kär.

vaknade på rätt sida.

väntar på bussen.så får ju ta lite bilder som tidsfördrift liksom.idag mina kära vänner.strunta jag i och platta håret. lite lockar här och där. ochochoch idag bokar vi troligtvis festivalsbiljetter också.huur naaajs? kanske till kent med,hihi. vill ni veta en till bra grej? ah. igår fixa jag g på matteprovet. mhähähähä. så skojsigt.bara ett kvar nu. sen ska jag analysera klart aldrig riktigt slut med winnerbäck. finaste låttexten som har gjorts.nästan.

datorberoende?

okej.jag tänkte att jag kan ju iallafall få ha bloggen.haha. klara iallafall en natt.typ.
jag har lust att klippa mig så som på bilden.bara för att. får alltid sånna tankar typ.att jag vill göra något bara för att. sen så hittade jag världens finaste pluggar&tunnlar på en sida. om du tänker dig en tunnel som ser lite rostig/guldig ut. sen så ett sjukt snyggt mönster innuti det. inte så bra förklaring. men ifall någon fattade mig jättedåliga förklaring och vet vad sidan heter så skulle jag bli sååhär glad.

ses snart.

nu har jag och mamma suttit och kollat ut genom takfönstret och letat efter stjärntecken. det är typ världens finaste stjärnhimmel ute. jag vet inte vart jag ska ta vägen.det är så jäkla fint.

men det jag egentligen ville skriva var att jag tror jag struntar i datorn för några dagar. känns ganska bra.

det spelar inte längre någon roll.allting är redan bortom min kontroll.


let's get drunk and party with some really slutty boys.



världen runt hörnet.

Hur kan jag säga...

Hur kan jag säga om din röst är vacker.

Jag vet ju bara, att den genomtränger mig

och kommer mig att darra som ett löv

och trasar sönder mig och spränger mig.


när allt inte går som det ska.

det ända dåliga med att åka bort är att jag har en miljon läxor och prov som jag ligger efter med.kul att dom lägger en massa på lovet som ska vara klart. och jag fryser.får sitta klistrad mot elementet typ. sen så pratar jag mer än vad jag jobbar.gör alltid det jag inte ska. blev värsta sugen på att kolla på värsta science fiction filmen nu. men nu måste jag verkligen jobba.kram.

vad jag saknar dig.


och han drömde att han inte behövde någon.

i feel so weak
weak in the world
Broder Daniel – I'll Be Gone

hemma

stört trött.

jag tar de kortfattat. åkt bräda med calle första dagen,robban andra dagen,victor tredje dagen och då lärde jag mig. har umgåtts med nytt folk och haft det mysigt. dock va det bara sol sista dagen och då åkte vi inte. menmen. skönt att komma hem så nu förbereder jag mig inför nästa resa vid påsklovet.

veronica maggio

haha.gud.jag har gått på hundra hela dagen så jag är helt slut nu. men ska äta lite och sen krypa ner under täcket och försöka sova. så ses vi om exakt en vecka imorn. en massa pussar.

natten är ung och jag ligger vaken
jag är "lucy in the sky", jag är högt över molnen
för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Du, håll ut.

idre

nu är jag nästan redo. packat klart det mesta av allting. bara några små grejer kvar. vill kunna åka direkt när vi kommer dit. men har lindas brorsa som hjälp. så förhoppningsvis kommer jag kunna åka halfpipe (<3) i slutet av veckan. nej.ska inte säga i slutet. redan andra dagen. haha. 
oh, jag är så laaddad. partaj varje dág! nej skoja. roligt va? jag är så exalterad därför jag snackar om så mycket konstigt. men tänk att imorn vid denna tiden sitter jag i en varm buss med nathan o gänget. hur nice?! 
nejmen nu ska jag göra något vettigt. det blir säkert ett inlägg ikväll också. puss

andra sidan (reflektionen)

detta var nog det snyggaste jag har sett på länge. nu får jag nog tänka om vad jag verkligen vill ha. först va ju tanken alive vid handleden. sen en svala vid midjan,eller bakom örat. men när jag såg detta. blev jag helt galet sugen på något liknande.

rebecca&fiona

om 3 timmar får jag lov. ochoch det skulle vara rätt skönt att få de nu. men jag är nog glad ändå.

18 år.

alltså om två jäkla dagar drar jag. tvååå dagar. jag är så galet glad. jag har till och med börjat packat ner brädan. jag missar pojken på bildens födelsedag. så min present till han är att han får vara med på min blogg.hähä. vilken ära. 

i fight the cold wind back up the street.

mormor frågade mig förut idag vad jag ville bli när jag blir stor. i somras skulle jag svarat att jag skulle flytta till USA och bli rikast i världen. med två barn och perfekta mannen och huset. men nu har jag insett. jag vill inte leva ett perfekt liv. jag vill kunna se brister. tänk att bo i en mysig lägenhet i london. där man sitter i ett fönster och man ser ut över en innergård. där jag har en bra bok i ena handen och har livet i andra. där man hör musiken i bakrunden. där jag får överleva på egen hand. jag vill kunna ta mig högre upp.se mig själv lyckas.

-med ”meningen med livet” kan man mena två saker. antingen menar man en objektiv mening, en mening med livet, eller också menar man en subjektiv mening, en mening i livet. det verkar som om vi människor söker efter både och. bara en sorts mening verkar inte räcka.
Mats Selande

några få dagar kvar.

man borde ha en ledig dag varje vecka. blev inte skövde. hej jag hatar snö för tillfället. 
jag åker på söndag. glad och allt dedär. bussresan är tråkig.men jag har världens bästa personer runt omkring mej så det lär bli phäätt. men nu tjatar mamma så mycket att jag måste dra. puss

hold me until i sleep

cool nyduschad tjej som är ledig imorgon. äh. spelade ändå ingen roll för mig. skulle ändå bara haft en lektion. men hade behövt den. blir nog skövde för mig då. hade velat träffa amanda. jag saknar henne. men nu ska jag sörja och gå ner och dricka mjölk. dricker seriöst 4 liter varje dag. tror jag har fastnat i nått sorts beroende. 

Andreas Edström – Hold Me Until I Sleep

när man inte hittar dom rädda orden.

vi hade en uppgift på svenskan idag om dikter/lyrics. jag har aldrig tänkt på hur svårt det är att beskriva en känsla.hur man känner. elin hade en dikt om hur en människa kan rubba ens existens.på ett positivt sätt. hur beskriver man det med mer än oslagbar kärlek? jag vill bara hitta dom rätta orden. men jag gör inte det. 

ikväll ska jag bli full för kärlekens skull.

hur lämnar man den man älskar?
jag kommer aldrig att förstå
det fanns en tid för länge sen
när mitt hjärta var av sten
jag kunde lämna allt och alla.

tisdag

skola. sen träffa snackade jag med emma lite. och kom och tänka på att småsaker egentligen inte betyder ett skit. sen träffa jag nathan. så drog vi och käka och drack te i mängder och snacka. you name it. träffade tommy&gustav efter ett tag och sen va det raka vägen till gospelövning. trött tjej som ska vara världens snällaste dotter och göra mat. hähä. 

how do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
how do you walk with your head held high?
can you even look me in the eye
and tell me why?

ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg, vad som helst.

Tjenare Kungen – Bara för mycket - Long Version

några timmar i fotostudion.


kunde sovit mer..

fick stressa ihjäl mig imorse och när jag väl kommer är lektionen inställd. bränner under ögonlocken. jag vill soova. nä. nu ska jag köra jakten på den stoooora(enligt olivia) nöten med fridell och olivia.


jack goes boating

jag kollade nyss på en jättedålig film. dom var för komplicerade. blä.

nivet när man t.ex. pratar med någon. så får man en flashback att man har gjort exakt det tidigare.att det är exakt dom personerna som går förbi på exakt samma ställe. jävligt dålig förklaring. men har hört (malin berättade) att hjärnan slutar fungerar megasnabbt. eller så sa nathan att man har gjort det i tidigare liv. fast jag tror inte på liv före/efter. men visst kan de vara så. bara en liten fundering.haha.
äh.jag har tråkigt. det va nog bara de jag ville komma fram till.

och viskar till mig.du är värd att dö för.

åh,jag måste se taking woodstock. den verkar så mysig.  

jag hade fått ett sms från elin där det stod att det va så fin stjärnhimmel ute. så jag sprang till takfönstret för att kolla. det är nog det finaste som finns. jag kan sitta i flera timmar och kolla på stjärnorna med musik. nu har jag minst suttit här i en halvtimme. bara kollat på dom. jag har alltid snackat om att jag vill köpa en stjärna när jag blir äldre. hur grymt är det inte att säga 'det där är min stjärna'.
jag vill ha sommar.jag vill somna under stjärnhimlen.


It's a little bit funny, this feeling inside.

trodde klockan var elva,när den egentligen var sju.. men med lite musik ska jag nog försöka somna om. det känns konstigt att ha en lördag där jag har inget planerat. äh. ska vara duktig och städa mitt rum tills mamma&pappa kommer hem ikväll. göra färdigt lite pluggande. sen får vi se vart resten av dagen tar vägen.

Ellie Goulding – Your Song
i hope you don't mind that i put down in words
how wonderful life is now you're in the world.


terrified

på tre timmars lektion får man underhålla sig själv. vi har kollat på avatar,sovit på en soffa,målat en minuts teckningar,skrattat,velat fly. fast vi har vart duktiga också. 


20:00

som folk behöver skriva av sig, behöver jag måla av mig.ni vet när man bara vill måla,lyssna på musik(missy higgins) och inte tänka på något annat. då det bara är jag och min teckningar mot resten av världen.haha.ne. kanske inte så.men det är en bra känsla.

våra hjärtan brinner,när allt annat slocknat.

vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster.och ger varandra bilder utav helt perfekta mönster.
om jag ens någonsin haft brister måste gud ha glömt det.
för jag får alltid löv. som marken får sent på hösten.
när jag drömmer ser jag toppen av himlen.när jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
jag bryr mig inte.

duktig tjej.

det känns så underbart när man slutar elva och är duktig för att vänta på mentorstid halv tre. så hade han glömt oss. hur kan man glömma sin egna lektion? gah. sen hade jag och elin tänkt belöna oss med att dra till fotostudion efter allt pluggande. men vi glömde nog bara av det. nä. nu har jag ätit så mycket apelsin att jag inte vet vart ska ta vägen. puss och massa kram

im afraid to wake up cause was haunting me.

snurra min jord igen.

mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...

jag har varit superaktiv på senaste ju,haha! idag börjar första dagen med gospel också. ska bli intressant och se hur det går. Princess & Mr Tom – Mine beroende framkallande låt.

RSS 2.0