way out west.

kan inte ens beskrivas med några enstaka ord. explosion in the sky fångade hela kroppen. tiesto skapade världens största disco. prince uttalade sig bäst om det efter,'det var mer än fantastiskt'. kanye west fick mig att leta efter luft ,strålkastarna lyste upp den kolsvarta himlen. the tallest man on earth var perfekt. noah and the whale kan beskrivas med mysfaktor. alla var så jäkla bra på sitt egna lilla sätt. finns så många mer att skriva om men jag avslutar här. 

"aldrig någonsin tidigare har det twittrats så mycket om en svensk musikfestival. sedan den 11:e augusti så har det gjorts över 10 000 tweets och det har skrivits över 135 000 ord. och det är inte slut än"

”till alla medborgare som anser att monarkin bör avskaffas: i går visade världens minsta gigant vem som regerar på riktigt. prince for president! att kanye west dyker upp på scenen - så dags fylld med dansande tjejer som vakterna plockat upp på Prince order - och lägger en rap i "i would die for you" någon gång kring midnatt känns bara logiskt. det är bara en sån kväll. helt magisk. en obetalbar klassiker”

(lägger upp fler bilder i ett annat inlägg)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0